FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın analiz

Teknik olarak hala daha 1768,50 desteğinin önemli ve güncel bir seviye olduğunu, bu destek noktası üzerinde gün içi yükselişlerin devam etmesi beklenilmektedir.

Altın analiz

GCM Menkul Kıymetler Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:

Çin’den gelen hizmet sektörü verisinin son 1 yılın en düşük büyümesini kaydetmesi ile birlikte gerileyen Altın fiyatları gün içerisinde 1770,57 seviyesine kadar gerilese de gün içi önemli seviyemiz olan 1768,50 desteğini kıramadığı için yeniden yukarı yönlü hareketlerini sürdürmekte ve gün içi gelecek kritik haberlere odaklanmaktadır.

Teknik olarak yükseliş beklentimizin devam ettiği altın fiyatlarında TR saati ile 15,15’de gelecek olan ABD öncü tarım dışı istihdam ile TR saati ile 17,00’de ABD’den gelecek olan ISM imal olmayan indeks verisine göre hareketlenmesi beklenilmektedir. Özellikle yarın ve Cuma günü öncesi fırtına öncesi sessizlik olarak adlandırdığımız sakin seyrinin bugün ABD borsaları sonrasında bozmasını ve özellikle de önümüzdeki 2 gün içerisinde sert hareketlerle karşılaşacağımızı söyleyebiliriz. Bu yüzden gelecek olan makro-ekonomik verileri doğru yorumlamalı ve bu yorumların etkisi ile kısa vadeli gir-çık yaparak kazançlı işlemler oluşturulmalıdır.

Teknik olarak hala daha 1768,50 desteğinin önemli ve güncel bir seviye olduğunu, bu destek noktası üzerinde gün içi yükselişlerin devam etmesi beklenilmektedir. Bu nedenle de satış pozisyonlarında yer almak isteyenler bu desteğin kırılmasını beklemelidir.,

Pivot 1768,50
Destek 1770-1759-1752
Direnç 1783-1792-1800

En Çok Aranan Haberler