FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın analiz

Teknik olarak baktığımızda 1779 desteğinin hala daha kritik olduğunu ve bu destek üzerinde gün içi yükselişlerin devam edeceğini söyleyebiliriz.

Altın analiz

GCM Menkul Kıymetler Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:

Altın fiyatları haftanın ilk gününden itibaren 1792 ile 1763 seviyeleri arasında bant hareketine maruz kalmakta ancak bugün ve yarın açıklanacak olan bu veriler bandın dışına çıkılmasına katkı sağlayacaktır. Özellikle de yarın açıklanacak tarım dışı istihdam verisi altın fiyatlarında çok net ve agresif işlemlerin oluşmasını sağlayacaktır. Bugün ise TR saati ile 15,30’da ECB başkanı Draghi’nin yapacağı konuşma ile hareketliliğe başlaması beklenilen altın da TR saati ile 21.00’de FOMC toplantısından çıkacak sonuçları ile yeniden hareketliliğine devam etmesi beklenilmektedir.

Temel analizin etkisinin yoğun olduğu bu iki günde teknik analiz seviyelerinin esneme paylarının olabileceğinin sürpriz olmayacağını ve bu nedenle de destek direnç kırılışlarında dikkatli olunması gerektiğini söyleyebiliriz. Teknik olarak baktığımızda 1779 desteğinin hala daha kritik olduğunu ve bu destek üzerinde gün içi yükselişlerin devam edeceğini söyleyebiliriz. Alıcıların rahat bir nefes alabilmesi için 1792 direncinin geçilmesi gerektiğini de unutmamak gerekmektedir.

Pivot 1779
Destek 1779-1770-1763
Direnç 1792-1800-1810

En Çok Aranan Haberler