FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın analiz

Ons Altını teknik olarak ele aldığımızda 1278-1280$ bandı eski destek, yeni direnç. Altında yukarı yönlü hareketliliklerin yaşanması durumunda bu noktayı direnç olarak seyredeceğiz.

Altın analiz

İntegral Menkul Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Analizi:

Ons Altın dünkü Brexit korkusu nedeniyle yaşanılan sert satışın ardından gün içerisinde tepki hareketleri ile birlikte yükselme çabası içerisinde. COMEX'te fiziki saklama miktarına baktığımızda, fiziki altın alımları devam ediyor. verileri bir hafta gecikmeli yansıtan CFTC raporuna göre net alım pozisyonları tüm zamanların zirvesindeydi.

Piyasada ciddi ölçüde alım yoğunluğu oldu geçtiğimiz günlerde ve henüz kapanmış değil. Buna karşın Iceberg' in diğer yüzünde ise son iki gündür düşüşe geçen vadeli kontrat ve opsiyon prim değerleri var. Yani yatırımcılar alım pozisyonlarını vadeli piyasada hedgelemeye başladılar.

Hafta sonu açıklanan anketlerde kalalım diyenlerin oranı yükselişe geçmiş ve Altın geri çekilmişti. Fakat Financial Times haber sitesine göre ayrılalım diyenlerin oy oranı %45-%44 öne geçti. Tam bu
kararsızlıkta Altın düştüğü yerde askıda kaldı ve oldukça ufak ve sığ hareketler gerçekleştiriyor.

Ons Altını teknik olarak ele aldığımızda 1278-1280$ bandı eski destek, yeni direnç. Altında yukarı yönlü hareketliliklerin yaşanması durumunda bu noktayı direnç olarak seyredeceğiz. Gün içinde 1263-1264$ bandından destek almaya çalışan Altında tepkilerin gelememesi yorgunluk belirtileri. Bu noktada direnç seviyelerine doğru olası tepkilerde dönüş görülmesi durumunda stratejiler bu ölçüde değerlendirilebilir.

Dirençler: 1270/ 1278/ 1292
Destekler: 1263/ 1255/ 1242"

En Çok Aranan Haberler