FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın analiz

Teknik olarak baktığımızda uzun vadeli yükseliş trendi içerisindeki değerli metalde 1260 dolar direncinin aşılması kritik öneme sahip.

Altın analiz

IşıkFX Tarafından Hazırlanan Altın Analizi:

Geride bıraktığımız haftayı alıcılı bir şekilde noktalayan değerli metal, haftanın ilk işlem gününde hafif satıcılı bir seyir izliyor. Gün içerisinde veri akışı açısından sakin bir gün geçerken, akşam saatlerinde ABD’den açıklanacak olan askıdaki konut satışları verisi ile FOMC üyesi Kaplan’ın konuşması, altındaki hareketliliğin artmasına neden olabilir.

Diğer taraftan ABD 10 yıllık tahvil faizlerinde yaşanan yükselişin sınırlı olması ve Dolar endeksindeki gevşeme, değerli metaldeki düşüş hareketinin düzeltme hareketi olarak görülmesinde etkili oluyor.

Teknik olarak baktığımızda uzun vadeli yükseliş trendi içerisindeki değerli metalde 1260 dolar direncinin aşılması kritik öneme sahip. Bu seviyenin aşılması durumunda 1275 dolar hedefli fiyatlamalar görebiliriz. Geri çekilmelerde ise 1252 ve 1246 dolar destekleri takip etmemiz gereken önemli seviyeler olarak karşımıza çıkıyor.

En Çok Aranan Haberler