FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın analiz

Ons altının güvenli liman algısını öne çıkaran siyasi ve jeopolitik risklerin yumuşaması talep tarafının bir miktar azalmasına neden oldu ancak genel güçlü görünüm korunuyor.

Altın analiz

İntegral Yatırım Menkul Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Analizi:

Ons altın dün akşam ABD Başkanı Trump yönetimi tarafından açıklanan bütçe tasarısı sonrasında 1250$ seviyesine kadar geri çekilse de kıymetli metalin genel seyrini bozacak bir hareket söz konusu olmadı. Ons altının güvenli liman algısını öne çıkaran siyasi ve jeopolitik risklerin yumuşaması talep tarafının bir miktar azalmasına neden oldu ancak genel güçlü görünüm korunuyor. Bu akşam Forex piyasalarında doların, emtialar ve majör para birimleri karşısındaki görünümü açısından TSİ ile 21:00'da açıklanacak olan 2-3 Mayıs tarihli FOMC tutanaklarından alınacak mesajlar takip edilecek.

Teknik Analiz: 1251$ destek seviyesi üzerinde hareket eden ons altının bu seviye üzerinde inatçı bir şekilde tutunması ilerleyen periyotlarda 1258$ direncine doğru tepkinin oluşmasını sağlayabilir.

Buna karşın kıymetli metal 1251$ üzerinde tutunmakta başarısız kalırsa 1246$ desteğine doğru bir geri çekilme söz konusu olabilir. Büyük resimde parite yükseliş trendi içerisinde bir düzeltme hareketi süreci yaşıyor.

Direnç: 1258 / 1262 / 1270
Destek: 1251 / 1246 / 1240

En Çok Aranan Haberler