FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın analiz

İşlemlerin an itibari ile 1291,3'ten devam ettiğini gördüğümüz altın fiyatlarında, yatırımcılarımızın bu aşamada, olası yükselişlerde 1298,5-1299,5 seviyelerinden satış pozisyonu tercih etmeli..

Altın analiz

İntegral Menkul Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:
Altın fiyatlarında, 22 Temmuz'da ABD TÜFE verisi açıklanması sonrası yarım kalan yükseliş eğiliminin haftanın geri kalanında satış baskısı ile karşılaştığını ve Çarşamba günü kırılan 1302,5 desteği sonrası yükselişlerin zayıf kaldığını görmekteyiz.

Fiyatların hareketlerinde Rusya-Ukrayna krizinde Malezya uçağının düşürülmesinin ortamı sakinleştireceği ve gerginliğin kaynağı olan Rusya'yı köşeye sıkıştırabileceği beklentileri etkili olurken dün açıklanan haftalık
işsizlik başvurularının da oldukça iyi gelmesi satışların kuvvetini artırmış görünmektedir. ABD'de finansal ve reel koşulların toparlanma süreci içerisine girmesi ve dün açıklanan ilk işsizlik başvurularının 284 bin kişi gelerek 17 Şubat 2006'dan bu yana en düşük seviye olarak gerçekleşmesi altındaki yükselişlerin de önünü kesmektedir. Dünkü geri çekilmeler sonrası 1287,5 desteğine çekilen altın fiyatlarında bu bölgedeki konsolidasyon sonrası gelen alımlar yine kuvvetli görülmemektedir.

İşlemlerin an itibari ile 1291,3'ten devam ettiğini gördüğümüz altın fiyatlarında, yatırımcılarımızın bu aşamada, olası yükselişlerde 1298,5-1299,5 seviyelerinden satış pozisyonu tercih etmelerini, 1302,5 seviyesinin üstünün stop loss olarak belirlenmesi ve aşağıda 1294,5-1287,5 seviyelerinin hedeflenebileceğini düşünmekteyiz. Bugün açıklanacak ABD'nin dayanıklı tüketim malları siparişleri verisi takip edilmelidir."

En Çok Aranan Haberler