FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları

Altın fiyatları dört ayın en yüksek seviyelerine yakın seyrini sürdürürken mart ayından bu yana en uzun haftalık yükselişini gerçekleştirdi.

Altın fiyatları

İntegral Menkul Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:

Altın fiyatları dört ayın en yüksek seviyelerine yakın seyrini sürdürürken mart ayından bu yana en uzun haftalık yükselişini gerçekleştirdi. ABD'de faizlerin yıl sonuna kadar düşük kalacağı beklentileri bir yandan Altın fiyatlarının yükselmesine sebep olurken, diğer yandan Hindistan'da yeni hükümetin altın ithalindeki kısıtlamaları kaldırabileceği beklentileri altında direnç bölgelerinde çekimser hareketler kılıyor.

Şu sıralar tekniksel olarak yoğunlaştığımız altın fiyatlarında 1343 seviyesi önemli direnç konumunda bulunurken, Fibo'23,6 dilimine denk geliyor. Bu bölgenin aşılması altın açısından önümüzdeki periyotlara olumlu yansıyabileceğinden 1343 girişlerinde zorlanmalarla karşılaşıyor. Günlük periyotta RSI aşırı alım bölgesinin üstündeyken aynı şekilde %R ve Stochastic göstergelerinin de aşırı alım bölgesine yaklaştığını görüyoruz.

Gün içerisinde ABD vadelileri artıda seyrederken, VIX 12,59, Altın volatilitesi 12,91, GOFO swap oranları ise artı bölgede seyrini sürdürüyor. Yatırımcıların takip etmeleri gereken direnç seviyeleri 1339/1343/ 1346, destek seviyeleri ise 1334/1330/1324'tür.

En Çok Aranan Haberler