FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatları

Altın fiyatları düşüşlerinde 4. Güne girerken, 1291-1294 bandındaki girişlerde zorlanan satış kuvveti, bu bölgede tutunma göstererek kısmi yükselişlere sebep oluyor.

Altın fiyatları

İntegral Menkul Tarafından Hazırlanan Altın Fiyatları Raporu:

Altın fiyatları düşüşlerinde 4. Güne girerken, 1291-1294 bandındaki girişlerde zorlanan satış kuvveti, bu bölgede tutunma göstererek kısmi yükselişlere sebep oluyor. Dün açıklanan ABD verilerinde ADP beklentileri karşılayamazken, akşamki komite toplantısında Fed üyelerinin tamamı istihdam piyasasındaki gelişmeleri önemli buluyor. 2. Çeyrek büyüme rakamları da beklentileri yenerken, ABD yılın ikinci çeyreğinde yüzde 4 büyüme performansı gösterdi. Talep tarafının daraldığı ve bu sabah asya piyasalarını da satıcılı geçiren Altın fiyatlarını tekniksel olarak ele aldığımızda 50 günlük hareketli ortalamanın 1294,4 seviyesinden geçerek fiyatlarda destek oluşturmaktadır.

Günlük periyotta 1294 bölgesinde kullandığımız indikatörlerden MACD ve OsMA sat yönünde devam ederken, Momentum ve OBV ise aşağı yönde seyrine devam ediyor. An itibarı ile 1293,9 seviyesinden işlem gören altın fiyatlarında yatırımcılarımızın bu aşamada olası yükselişlerde 1298,5/1300,5 seviyelerinden satış işlemine geçerek 1305 seviyesi ve üstünü stop loss olarak belirlemelerini, 1293,5/1291,5 seviyelerinin ise hedef seviyeler olabileceği görüşündeyiz. Bugün ABD tarafından açıklanacak olan ilk ve devam eden işsizlik başvuruları, Chicago satınalma yöneticileri endeksi, istihdam maliyet endeksi ve iptal edilen iş pozisyonları yakından takip edilmelidir."

En Çok Aranan Haberler