FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Finnet, teknolojisini yeniledi

Borsa Bilgi Portalı Finnet 2000, yepyeni teknoloji ile geliştirilerek “Finnet 2000 Plus” olarak yayın hayatına başladı.

Finnet, teknolojisini yeniledi

Borsada pratik, hızlı ve etkili analiz yapmak isteyenlerin adresi artık “Finnet 2000 Plus”. Sermaye piyasalarına yönelik araştırma ve analiz yazılımlarının öncü kuruluşu Finnet, Borsa Bilgi Portalı Finnet 2000’i (www.finnet.com.tr) yeniledi. Yepyeni teknoloji kullanılarak modern ve kullanıcı dostu arayüz tasarımıyla yenilenen Finnet 2000 Plus’ta kullanıcılar, aradıklarını hızlı ve kolay bir şekilde bulabilecek.
YORULMADAN ANALİZ KEYFİ

“Yorulmadan Analiz" anlayışı ile analiz programlarının yanısıra online kanallardan da hızlı hizmet alınmasını hedefleyen Finnet, “Borsa Bilgi Portalı”nı tamamen yeniledi. Ziyaretçiler, Responsive Web Design teknolojisi ile çeşitli ekran çözünürlüklerine sahip dizüstü ve masaüstü bilgisayar, tablet ve mobil gibi farklı türlerdeki cihazlardan görsel ve içerik kaybı yaşamadan kolayca ulaşabilecek. Site ağacını ve bilgi mimarisini titiz çalışmalar ve kullanıcı deneyimi araştırmaları ışığında şekillendiren Finnet, kullanıcıların memnuniyeti ve güvenini en üst seviyede tutmak için çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

GÜNCEL BİLGİ VE HİZMETE ANINDA ULAŞMA

Finnet 2000 Plus ile kolay ve hızlı güncellenebilen, farklı ekiplerin ortak ara yüzlerde çalışmasına olanak sağlayan, iş akışları ile tüm düzenlemelerin denetlenebilir olduğu bir web sitesi hayata geçmiş oldu. Ayrıca, pratik arama özellikleriyle ziyaretçilerin sonuçlar içerisinde kaybolmadan, tam olarak aradığı içeriğe çok hızlı bir şekilde erişebilmesi sağlandı.

GRAFİK TEKNOLOJİSİ YENİLENDİ
Finnet 2000 Plus'ın bir diğer özelliği ise grafik teknolojisinin yenilenerek; basit, esnek ve kullanışlı bir hale getirilmesi oldu. Tüm mobil platformlarda ve modern tarayıcılarda çalışan bu uygulama ile Flash ya da Java eklentileri gerektirmeden analiz yapılabilecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler