FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Spor hisseleri tepetaklak!

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş hisseleri borsada sert düşüyor.

Spor hisseleri tepetaklak!

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 yenerek şampiyonluğa bir adım yaklaşmasının yarattığı iyimserlikle Galatasaray hisseleri güne yükselişle başladı. Ancak açılışın ardından gelen kar satışları ile hisse yönünü negatife çevirdi ve kayıp yüzde 8'lere dayandı.
BİR HAFTADA YÜZDE 100 KAZANDIRDI AMA...

13 Mayıs'ta güne 20.50 lira ile başlayan Galatasaray hisseleri 1 hafta içerisinde üst üste tavan yaparak 21 Mayıs'ta yüzde 100 değerlenerek 41 liraya ulaşmıştı. Şampiyonluk beklentisinin satıldığu Galatasaray hisselerinde geçtiğimiz hafta ortasından bu yana gelen kar satışlarının da etkisi ile hisse fiyatı 30 TL 'ye kadar geriledi.

Saat 12:00 itibarı ile Galatasaray hisseleri bir önceki seans kapanışına göre yüzde 8.36 düşüşle taban fiyattan yani 30.70 TL'den işlem görüyor.


KAYIP SIRALAMASı İLE SÜPER LİG SIRALAMASI AYNI
Saat 12:00 itibarı ile Beşiktaş hisseleri yüzde 6,83 oranında düşüşle 1,17 TL'de seyrediyor. Fenerbahçe hisseleri yüzde 9,15 oranında düşüşle 36,25 TL'de bulunuyor. Hatta 3 büyük takımın Süper Lig'deki sıralaması bugünkü işlemlerde en fazla kaybeden hisseler sıralamasına da yansımış durumda. Süper Lig lider Galatasaray bugünkü kayıp sıralamasında ilk sırada yer alırken ikinci sırada Fenerbahçe, üçüncü sırada ise Beşiktaş yer alıyor.

[**

**](https://finans.mynet.com/borsa/hisseler/fener-fenerbahce-futbol)

[**

**](https://finans.mynet.com/borsa/hisseler/bjkas-besiktas-futbol-yat)

Süper Lig'in 33. haftasında lider Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-0 ile geçerek son hafta öncesi şampiyonluk yolunda dev bir adım atmış oldu. Beşiktaş'ı 11. dakikada Yasin Öztekin ve 80'de Wesley Sneijder'in attığı gollerle 2-0 yenen Galatasaray'ın bu galibiyetin ardından puanı 76'ya yükseldi ve maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin 6 puan önünde liderliğini sürdürdü.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler