FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dolar bir anda yükseldi

Enflasyon verisinin ardından 2.7915 seviyesine kadar inen dolar/TL, yönünü yukarı çevirerek 2,83'ü aştı.

Dolar bir anda yükseldi

Enflasyon verisiyle gün içinde 2.79 seviyelerine kadar inen dolar, yeniden yönünü yukarı çevirerek 2.83 seviyesini aştı. 2.8333 seviyesine kadar çıkan kur saat 15:02 itibariyle 2.8325 seviyesinde yer alıyor.

Doların ani yükselişinde, Başbakan Davutoğlu’nun parti grup toplantısındaki sözlerinin olumsuz algılanmış olabileceği ifade ediliyor.

Davutoğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Biz başka partiler gibi değiliz, biz siyasi menfaat peşinde koşanlardan değiliz. Bizim derdimiz Türkiye'yi hedeflerine ulaştırmaktır" dedi ve şöyle devam etti:

"Biz bunun için bu yüce çatının altındayız. İnandığımız doğrulardan lekesiz, temiz siyasetten geri durmayacağız. Umudunu AK Parti'ye bağlayan milyonlar merak etmesin. Nefsimi ayaklar altına alırım, bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim ama asla bu kutlu hareketteki hiçbir dava arkadaşımın kalbini kırmam."

Borsada yüzde 2.5 kayıp

Borsa İstanbul 100 (BIST 100) endeksi, günün ilk yarısında yüzde 1,81 gerileyerek sürekli müzayede işlemlerine verilen araya 82.310,38 puandan girdi. İkinci yarıda satıcılı seyrini sürdüren BIST'te yüzde 2.5 kayıp etkili. Gün içerisinde en düşük 81.636 seviyesi görüldü.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler