FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bitcoin Uzmanı Uyarıyor

Meşhur Bitcoin ve güvenlik uzmanı Andreas Antonopoulos University of Dublin’de gerçekleştirdiği konuşmasında kripto paraların, Bitcoin’in ve Blockchain’in başarısının fiyatla değil kullanım alanının genişliğiyle doğru orantılı olduğunu açıkladı.

Bitcoin Uzmanı Uyarıyor

2012’den bu yana kripto sektörüyle birlikte dijital mal varlıklarının çoğu patlama, inşa ve yükseliş grafiği sergiledi. Örneğin; bitcoin tüm zamanların en yüksek fiyatını gördükten sonra yüzde 70 düştü, geliştiriciler altyapı hazırladı ve fiyatları tekrar artışa geçti.

Antonopoulos’un da açıkladığı gibi:

Aralık 2017’de bitcoin dünya genelinde 20,000 doları ve Japonya ve Güney Kore’de de 25,000 doları gördü. Toplam piyasa sermayesi trilyon dolarları gördü. Yine de, geçtiğimiz altı ayda kripto piyasası yüzde 70 oranında düzelme kaydetti. Çoğu önemli kripto paranın fiyatı ve hacmi yüzde 70-90 arası düşüş yaşadı ki bitcoin de buna dahil. Sonuç olarak da dijitale yönelim azaldı.

Antonopoulos merkezsiz teknoloji olarak kripto paraların aracıları ortadan kaldırarak insanların finans anlayışlarını kökten değiştirme potansiyeline sahip olduğuna değindi. Kripto’nun yükselişi ve başarısının fiyatla belirlenemeyeceğini, bunun yerine teknolojinin başkalarınca benimsenişine ve küresel ekonomi sistemindeki etkisine bakılması gerektiğini söyledi. Ayrıca ekledi:

Kısa Vadeli Kâr İçin Dahil Olanların Başarılı Olma İhtimalleri Düşük

Kripto dünyası hızla gelişiyor ancak hala emekleme evresinde. Bitcoin, ethereum gibi blockchain geliştiricileri çift katmanlı ağlar ve alytapılar geliştirerek merkezsiz uygulamalar ile saniyede milyon işlem yapılmasını sağlamak istiyorlar. (Kripto Koin)

Siz de Türkiye'nin dijital para borsası Dpara.com'dan ilk kripto paranızı satın alarak kripto dünyasında yerinizi alabilirsiniz.
Dpara hakkında: Dpara Teknoloji A.Ş. bünyesinde kurulan Dpara üstün güvenlik önlemleri ve kullanıcı dostu tasarımı ile öne çıkıyor.
Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin ve Ripple alış-verişinin yapılabildiği Dpara, açılışa özel kampanyasıyla yüklediğiniz TL bakiyelerinizin ve transfer ettiğiniz tüm kripto paraların %20’sini size hediye ediyor.


dpara_banner

En Çok Aranan Haberler