FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Açlık Oyunları, ABD'de gişe rekoru kırdı

Açlık Oyunları serisinin bu hafta sonu gösterime giren üçüncü filmi Açlık Oyunları: Alaycı Kuş, Bölüm 1, gösterime girmesiyle, ilk iki gün yapılan bilet satışı 123 milyon doları buldu.

Açlık Oyunları, ABD'de gişe rekoru kırdı

Açlık Oyunları serisinin bu hafta sonu gösterime giren üçüncü filmi Açlık Oyunları: Alaycı Kuş, Bölüm 1, gösterime girmesiyle, ilk iki gün yapılan bilet satışı 123 milyon doları buldu. Film böylece, ABD'de 2014 yılında gösterime giren filmler arasında açılış cirosuyla rekor kırarak en çok gişe yapan film oldu.

Araştırma şirketi Rentrak'ın konuyla ilgili yayımladığı verilere göre, Jennifer Lawrence'ın başrolünü oynadığı film, dünya genelinde de bu hafta sonu 152 milyon dolarlık gelir sağladı. Bu rakamla beraber, filmin gösterime girdiği hafta sonu küresel bazda 275 milyon dolarlık gişe yakaladı.

Yönetmen Christopher Nolan'ın uzay macerası filmi Interstellar, 15.1 milyon dolarlık gelirle, ABD'de bu hafta gösterime giren filmler arasında üçüncü film olurken, geçen haftanın en iyisi Dumb and Dumber To, 13.8 milyon dolar gelirke dördüncü sıraya geriledi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler