FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Apple'ın CEO'sundan flaş açıklama!

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook'tan, cinsel yönelimiyle ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.

Apple'ın CEO'sundan flaş açıklama!

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook'tan, cinsel yönelimiyle ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Tim Cook'un konuyla ilgili konuşması şöyle:

Profesyonel hayatım boyunca, özel hayatıma belirli ölçüde dikkat etmeye çalıştım. Mütevazi bir aileden geldiğim için, hiçbir zaman dikkat çekmek isteyen biri olmadım. Apple, halihazırda herkes tarafından sürekli takip edilen ve gündemden hiç düşmeyen bir şirket. Bu durumun böyle devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bugüne kadar cinsel yönelimlerimle alakalı birçok kişiye karşı açık davrandım. Apple'da çalışan birçok arkadaşım eşcinsel olduğumu biliyor. Gördüğüm kadarıyla, bu durum bana karşı olan davranışlarında bir değişikliğe sebep olmadı. Ama şu konuda şanslı olduğumu belirtmeliyim ki, yaratıcılığa ve yeniliklere açık bir şirkette çalışıyorum. Apple, yeniliklerin ve ilerlemenin insanların farklılıklarıyla kabul edildiği bir ortamda oluşacağını bilen bir şirket. Herkes bu konuda şanslı olmayabiliyor.

Şuana kadar asla inkar etmediğim ancak ilk kez kamuoyu önünde söylemek istediğim şey de şudur ki: Eşcinsel olduğum için gurur duyuyorum ve bunun Tanrı'nın bana verdiği büyük bir armağan olduğunu düşünüyorum.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler