FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Facebook 2 milyar kullanıcı sayısına ulaştı

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, Facebook'un 2 milyar kullanıcıya ulaştığını açıkladı.

Facebook 2 milyar kullanıcı sayısına ulaştı

Facebook’un Kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı (CEO) Mark Zuckerberg, şahsi Facebook hesabından yaptığı açıklamada, “Bu sabah itibariyle, Facebook camiası resmi olarak 2 milyar insana ulaştı. Dünya iletişiminde ilerleme sağlıyoruz. Haydi şimdi tüm dünyayı birbirine yakınlaştıralım. Bu yolculukta sizinle olmak büyük onur.” ifadelerini kullandı.

Şirketten ayrıca yapılan yazılı açıklamada ise her gün ortalama 800 milyon kişinin Facebook’ta "beğendi" ve 175 milyon kişinin ise "sevdi" tuşlarını tıkladığı bilgisine yer verildi.

Yaklaşık 13 yıl önce kurulan ve 5 yıl önce 1 milyar kullanıcıya ulaşan Facebook’un bu sayıyı kısa sürede ikiye katlaması, sosyal medya için bir kilometre taşı olarak değerlendirildi.

Facebook bu dönüm noktasını yeni deneyimlerle kutluyor

"Good Adds Up" Kişiselleştirilmiş Video: Facebook, kutlamanın bir parçası olarak kişiselleştirilmiş video deneyimi sunuyor. Kişiler, videolarını Haber Kaynağı ya da https://www.facebook.com/goodaddsup adresini ziyaret ederek görebiliyor.

İyilik Kutlanıyor: Bir gönderiyi beğenildiğinde, muhteşem ifadesi bırakıldığında, birinin doğum günü kutlandığında ya da yeni bir grup kurulduğunda kullanıcılar Haber Kaynağı’nda Facebook’tan bir kutlama mesajı görecek.

Topluluk Hikâyeleri Paylaşılıyor: Her gün insanlar yerel topluluklarına katkı sağlamak ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmeye yardım etmek için birbirleriyle bağlantıya geçiyor.

Facebook, topluluk oluşturmak için Facebook’u kullanan insanların ilham verici hikâyelerini https://www.facebook.com/goodaddsup adresinde paylaşıyor.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler