FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

iOS 8 çileden çıkarttı

iPhone 6, iPhone 6 Plus ve Apple Watch ile beraber tanıtılan iOS 8 işletim sisteminin yüklenebilmesi için 5 GB boş hafıza bulundurma zorunluluğu insanları çileden çıkarttı.

iOS 8 çileden çıkarttı

Teknoloji değiştikçe ve daha doğrusu geliştikçe, günlük hayatlarımızda kendimize sorun ettiğimiz problemler de değişiyor. Eskiden uzakta olan yakınımıza ulaşmak için 'santral'i arayıp telefonun dakikalarca sevdiceğimize bağlanmasını beklerken artık 'akıllı' telefonlarımızın şarjının çok az dayanıyor olmasından yakınıyoruz.

Ve gün geçmiyor ki Apple yeni bir lansman yaptığında sorunlar, 'bug'lar ortaya çıkmasın. Herkesin bildiği gibi Apple geçtiğimiz hafta iPhone 6, iPhone 6 Plus ve Apple Watch ile beraber yeni işletim sistemi iOS 8'i de tanıttı. iOS 8 dün güncellemelere açıldığı gibi birçok insan iPhone'undaki yazılımı güncellemek için saatlerini harcadı. Ancak bu güncelleme için yaklaşık 5 GB boş hafıza bulundurma zorunluluğu iPhone kullanıcılarını çileden çıkartmaya yetti. Birçok kişi bu isyanını sosyal medya üzerinden dile getirirken, "iOS 8 için telefonlarımızdaki müzikleri ve resimleri silmek istemiyoruz, bir an önce bir çare bulunmalı" şeklinde tweetler ve Facebook paylaşımlarında bulundu.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler