FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

iOS 8'i yükleyenler, iOS 7'ye geri dönebilir

iPhone 6, iPhone 6 Plus ve Apple Watch ile beraber gelen yeni işletim sistemi iOS 8'den memnun değilseniz iOS 7'ye geri dönüş yapmak hala mümkün.

iOS 8'i yükleyenler, iOS 7'ye geri dönebilir

Bilindiği üzere Apple, iPhone 6, iPhone 6 Plus ve Apple Watch ile beraber yeni işletim sistemi iOS 8'i de tanıttı. iOS 8 birçok kişiyi memnun ederken, bazıları tarafından 'yavaş' olarak görülüyor. Chip.com.tr'ye göre, 'iOS 8 benim için çok yavaş' diyenler hala iOS 7'ye geri dönüş yapabilirler. İşte formülü:

iOS 7'ye nasıl geri dönülür

Öncelikle iOS 7'de yapılmış bir yedeğe ihtiyacınız var. iOS 7'ye döndükten sonra iOS 8 yedeğinizi geri yüklemeniz mümkün olmayacak.

Bunun yanında iOS 7.1.2 firmware'ini indirmeniz gerekiyor. Firmware dosyasının uzantısının "ipsw" olması gerekli. Son güncellemeyi yaparken bu dosyayı bilgisayarınıza kaydetmiş olmanız muhtemel. Dosya adının 7.1.2 rakamlarını içermesi gerekiyor.

Firmware dosyasını PC'nizde bulamıyorsanız, onu Redmond Pie'ın sağladığıbu bağlantılardan indirebilirsiniz. Doğru iPhone / iPad /iPod modeli ve doğru kablosuz antenler için sunulan firmware'i indirmeye dikkat edin

Firmware'i indirdikten sonra "Find My iPhone" işlevini kullanın (Ayarlar > iCloud yolunu izleyerek). Şimdi telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes'u açın.

iTunes'ta Summary sekmesine tıklayın ve Windows'ta Shift, Mac'te Option tuşunu basılı tutarken "Restore" düğmesine tıklayın. Son olarak iOS 7.1.2 IPSW dosyasını seçin; geri kalanını iTunes halledecektir.

Tekrar hatırlatalım: Verilerinizi geri yükleyebilmek için iOS 7'de yaptığınız bir yedeğe ihtiyacınız var.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler