FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

6 yılda Amerikan Markalarına Açık Ara Fark Atan Yerli Marka

Türkiye’nin en sıra dışı döner markası KasapDöner, girişimciler için de eşsiz bir kazanç sağlıyor. KasapDöner markasına üçte bir oranda yatırım yapan, 3 kat fazla kazanıyor.

6 yılda Amerikan Markalarına Açık Ara Fark Atan Yerli Marka

‘Hamburger çocuklarına döner yedirmeye geliyoruz’ sloganıyla 2011 yılında tüketicinin karşısına çıkan ve ilk “Fast Casual” döner markası olarak pazara hızlı bir giriş yapan KasapDöner, girişimci ve yatırımcılar için de büyük bir kazanç olanağı sunuyor. Yabancı franchise markaların üçte biri oranında yatırım rakamlarına sahip olan KasapDöner, yine bu firmalara göre üç kat daha fazla kazanç sağlıyor.
“ET FİYATLARI ARTARKEN KASAPDÖNER FİYATLARI SABİT KALDI”

Global Restoran Yatırımları A.Ş. Genel Müdürü Bahar Özürün, konuyla ilgili olarak “Değişen piyasalar, döviz kurunun hareketliliği, et fiyatlarının hızlı yükselişi gibi olumsuz etkenlere karşı biz, franchise almak isteyen yatırımcılarımız için dövizle yatırımı Türk lirasına çevirdik. 2018’de de isim hakkı bedelimizi 50.000 USD yerine 150.000 TL olarak uygulamaya devam edeceğiz. Ülkemizdeki et fiyatlarının yüksek seyrine rağmen kalitemizi arttırıp fiyatlarımızı sabit tuttuk ve bunları yaparken de işletmecilerimize taahhüt ettiğimiz brüt yüzde 55 kar marjını her zaman koruduk. Bu çabamız da KasapDöner’den franchise yatırımı yapmanın karlılığını katlayarak artırdı. Kısacası ürünümüze güvencimiz, tüketicilerin bizleri ödüllendirmesi motivasyonumuzu hep olumlu yönde etkiledi. Hemen hemen tüm markalar küçülürken biz 2018 için hedeflerimizi yüzde 100 arttırdık” diye konuştu.

Türk İnsanı Kaliteli Ürünü Ödüllendirir Hedef 100 ödüllü restoran

KasapDöner’in yüzde 100 yerli sermayeyle yüzde 100 yerli üretim yapan bir marka olduğuna dikkat çeken Özürün, “Türk insanı kaliteli ürünü ödüllendirir. Tüketicilerin her zaman aynı kalite ve lezzeti yakalayabildiği KasapDöner restoranlarını her fırsatta ziyaret etmesi ve tüm KasapDöner ürünlerinin müdavimi olması bizim için her gün kazanılan bir ödüldür’ diyen Kasap Döner Genel Müdürü Bahar Özürün; ‘”Yiyenle Yemeyen Bir Olur mu?” sloganını 2017 yılında kampanyalarımızda kullanırken aklımızdaki temel düşünce müdavim tüketicimizin bizi ödüllendirmesiydi. KasapDöner ürünlerini yiyenleri biz de ödüllendirmeli, hiç denememişleri de özendirmeliydik’ diye ekledi.
Halen Türkiye genelinde ve yurt dışında toplam 49 KasapDöner restoranının bulunduğunu hatırlatan Özürün, 2018 yılı sonuna kadar 100 ödüllü restoran açmayı hedeflediklerini söyledi.

KARLILIĞI ANLIK TAKİP EDEN YENİ SİSTEM GELİYOR!

Franchise yatırımcıları için geliştirdikleri özel bir program sayesinde, işletme sahibinin ne kadar kazanç elde ettiklerini anlık olarak takip edebileceğini ifade eden Özürün, “İşletme sahibinin en çok görmek istediği şey, günün sonunda ne kadar kâr ede ettiğidir. İşletmecilerimize bugüne dek döner restoranı işletilmesi, operasyonel standartlar ve gereklilikler ile ilgili bilgi birikimimizi aktardık. Personel temin ve eğitim hizmetlerini sunduk. Takibi çok önemli olan döner firesini gerçek zamanlı takip edilebileceği bir sistem kurduk. Şimdi de KasapDöner yatırımcılarına aylık, haftalık, hatta günlük bazda gelir tablolarını tek tuşla almalarını sağlayacak bir sistemi sunarak sektörde bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bu sistemle hem istenen periyodda kar takibi yapılabilecek hem de gelir ve giderin olması gereken standart oranları bütçelenerek işletmelerinin performansları ölçülebilecek. Böylece yatırımcılarımız hem belirlenen periyoddaki karlarını net olarak görebilecek hem de işletmesi ile ilgili oluşabilecek herhangi bir verimsizlik, ek maliyet ya da kaybı çok erken teşhis edip çözebilecek” ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler