FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Abdi İbrahim, Remede Pharma ile anlaştı

Abdi İbrahim, Cezayirli Remede Pharma ile ortaklık anlaşması imzaladı

Abdi İbrahim, Remede Pharma ile anlaştı

Abdi İbrahim, Cezayirli ilaç firması Remede Pharma ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Abdi İbrahim'den yapılan açıklamaya göre, şirket, büyümesini sürdürülebilir kılmak amacıyla gerçekleştirdiği uluslararası ortaklıklar kapsamında, Remede Pharma ile Cezayir'de yeni bir ortaklık anlaşmasına imza attı. Şirket, bu ortaklık gereğince İyi İmalat Uygulamaları'na (GMP) uygun olarak kurulacak üretim tesislerini 2016 başına kadar faaliyete geçirme sorumluluğunu üstlenmiş oldu.

"Abdi İbrahim Remede Pharma" adıyla faaliyet gösterecek yeni ortaklık ile iki şirket geniş bir tedavi alanını kapsayan ürünlerin üretim ve pazarlamasını yapacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Abdi İbrahim Başkanı Nezih Barut, şirketin uluslararası arenada da güçlü bir firma olmasını sağlama hedeflerinin olduğunu belirtti. Barut, şunları kaydetti:

"Yükselen bir değer olma yolundaki hedefimize, emin adımlarla ilerliyoruz. 1999 yılından bu yana faaliyet gösterdiğimiz Cezayir'de, ülkenin önde gelen ilaç şirketlerinden Remede Pharma'nın hissesini satın alarak kurduğumuz ve yönetimi Abdi İbrahim'de olacak bu ortaklık gereğince, GMP'ye uygun olarak yapımı gerçekleştirilecek fabrikayı 2016 başına kadar faaliyete geçirme sorumluluğunu da üstlenmiş bulunuyoruz. Böylelikle, Türkiye'nin yanı sıra, Kazakistan ve Cezayir'de de üretim tesislerimiz aracılığı ile insan sağlığına hizmet etmeye devam edeceğiz."

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler