FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatlarında fırtına öncesi sessizlik!

Altın geçen cuma başlayan yükseliş atağını sevdi. 1.280 dolar civarında hafif dalgalanmalarla işlem gören altının onsu bugün de benzer seviyeyi koruyor.

Altın fiyatlarında fırtına öncesi sessizlik!

Altın her ne kadar şu anda sakin seyretse de, fiyatlarla ilgili ilginç tahminler devam ediyor... Geçen hafta düşüşte rekor tazeleyen ancak cuma günü hızlı bir atakla yükselen altın fiyatları yeni haftada da bu eğilimini sürdürüyor. Bir aşağı bir yukarı hafif dalgalarla işlem gören altının onsu yine 1.280 dolar civarında.

800 dolar seviyesine gerileyebilir
Ancak her ne kadar şu an sakin görünse de altınla ilgili ilginç tahminler de devam ediyor. Altın fiyatlarındaki sert düşüşün devam edebileceği tahminleri güçleniyor. Duke Üniversitesi öğretim üyesi Campbell Harvey, CNBC’ye yaptığı açıklamada altının ons fiyatının şu andaki seviyesinden 500 dolar daha düşüşle, 800 dolar seviyesine gerileyebileceğini iddia ediyor.

Sabit kalma eğilimi yok
Öğretim üyesi, “Tarihsel gelişmelere baktığınızda, altın fiyatlarında ortalama bir seviyeye gerileyip sabit kalma eğiliminin olmadığını görülüyor. Altın belirli kritik seviyelerin altına gerileyip tekrar yukarı çıkmıştır” diyor.

Fiyatlarda son durum
Gram altın 80.8 TL
Çeyrek altın 131.40 TL
Yarım altın 262.79 TL

[

**ALTIN FİYATLARINDAKİ ANLIK DURUM İÇİN TIKLAYIN...

**](http://finans.mynet.com/altin/)

[

Çeyrek Altın](http://finans.mynet.com/altin/altindetay/SGCEYREK/), Yarım AltınCumhuriyet Altını

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler