FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arabasını iPhone ile takas etmek için ilan verdi

5 bin lira değerindeki arabasını satışa çıkaran Doğaner Kısadere, “Iphone’un son modeli ile gelirlerse biz borçlanırız. Eğer 2 bin 500 lira değerinde bir Iphone ile gelirlerse üzerine 2 bin 500 lira verip arabayı alabilirler.” dedi.

Arabasını iPhone ile takas etmek için ilan verdi

İzmirli Doğaner Kısadere, 90 model arabasını Iphone marka telefonla takas edeceğini belirterek ilan verdi. Arabasının değerinin 5 bin TL olduğunu belirten Kısadere, “Eğer 2 bin 500 lira değerinde bir Iphone ile gelirlerse üzerine 2 bin 500 lira verip arabayı alabilirler. Iphone'un son modeli ile gelirlerse üzerine sanırım bin lira da biz borçlanırız” dedi.

İphone’nun altın gibi değerli olduğunu söyleyen Doğaner Kısadere sozcu.com.tr’ye konuştu. Doğaner konuşmasında ” Arabamı satmak için böyle bir yola başvurdum. Şuan alt segmentteki vatandaş olsun üst segmentteki vatandaş olsun herkes Iphone kullanıyor. Bende aracımı satmak adına böyle bir yol denedim. Iphone altın gibi onu hemen satabilirim ama arabam öyle değil.” şeklinde konuştu

İzmir'de yaşayan Doğaner Kısadere, 5 ay önce aldığı 90 model Citroen marka arabasını satışa çıkardı. Arabasını sadece nakit para ile satmayı düşünmeyen Kısadere, Iphone marka telefonla takas edebileceğini de belirterek internete ilan verdi.

Arabasının camına da aynı ilanı yapıştıran Kısadere, “Arabayı yaklaşık 5 ay önce almıştık. Bir ihtiyacımız olduğu için değil keyif için almıştık. Şimdi de keyif için satıyoruz. Satarken de takas usulü satalım diye düşündük. Iphone fiyatları elbette değişiyor. Biz 5 bin liralık arabamıza eş değer olan bir Iphone ile arabayı satabiliriz.

İlanı verdikten sonra çok fazla arayan oldu ama direkt herhangi bir Iphone telefonla takas edeceklerini zannedenler de oluyor. Bizim arabamızın değeri 5 bin lira. Eğer 2 bin 500 lira değerinde bir Iphone ile gelirlerse üzerine 2 bin 500 lira verip arabayı alabilir. Iphone'un son modeli ile gelirlerse üzerine sanırım bin lira da biz borçlanırız” diye konuştu.

Anlık Borsa


En Çok Aranan Haberler