FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ATM cihazları metro istasyonlarından kaldırıldı

İstanbul'da metro istasyonlarındaki para çekme makinaları kısa bir süre önce arka arkaya ortadan kayboldu. Para çekmek isteyenler artık metrodan çıkıp banka şubesi aramak zorunda

ATM cihazları metro istasyonlarından kaldırıldı

İstanbul'da metro istasyonlarında kurulu olan otomatik para çekme ve yatırma makinaları (ATM) kısa bir süre önce söküldü. İstasyonlarda bulunan görevliler ATM'lerin yenileceğini söylüyorlardı. Ancak makinaların ardından kabinler de ortadan kayboldu.

Konu ile ilgili bilgi veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi ATM cihazlarının konulması için bankalarla yapılan sözleşmelerin süresinin dolması nedeniyle kaldırıldıklarını ifade etti. İBB, sözleşmelerin yenilendiği ve cihazların yeniden takılacağını da ekledi.

Bankalara göre ise belediye yeni kabinler oluşturacağı gerekçesiyşe cihazların kaldırılmasını istedi. Yeni kabinlerin yapılmasını benkleyen bankalar yakında yeniden cihazları yerleştireceğini söyledi.

Sözleşmelerin neden daha önceden kesintiye yol açmayacak şekilde yenilenmediği veya yeni kabinler yapılmadan eskilerinin neden söküldüğü soruları ise yanıtsız

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler