FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Avealılar'a Nokia S.E.Ç’me fırsatı!

Avea, Nokia Lumia Ailesi’nin gözdeleri Lumia 620, Lumia 820 ve Lumia 920’yi, birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri ile Avealılarla buluşturuyor.

Avealılar'a Nokia S.E.Ç’me fırsatı!

Teknolojinin en son trendlerini ve cihazlarını müşterileri ile buluşturan Avea, Nokia’nın akıllı çekim özelliğine sahip benzersiz kamera teknolojisi ve özel canlı kutucuklarıyla fark yaratan tasarımının yanında Nokia Bilen Göz, Harita, Navigasyon ve Mix Radio uygulamaları ile büyük beğeni toplayan Lumia Ailesi’ne ait modelleri birbirinden avantajlı 4 ayrı teklifle bugünden itibaren satışa sunuyor.

Avea’nın müşterilerini özgürleştiren S.E.Ç. Cihaz Kampanyası kapsamında Avealılar Lumia 620, Lumia 820 ve Lumia 920’ye isterlerse Tarifeye Ek Ödeme teklifi ile ayda 1 TL’den başlayan fiyatlarla, isterlerse 250 MB, 1GB veya 4GB internet paketli tekliflerden biriyle, isterlerse 1000 dk.+1000SMS+2GB’lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler. Nokia Lumia 620’yi 749 TL’ye, Lumia 820’yi bin 249 TL’ye, Lumia 920’yi ise bin 649 TL’ye peşin fiyatına satın almak isteyen Avealılara ise 3 ay boyunca 250 MB internet hediye edilecek.

Avea, kampanya kapsamında sunduğu avantajlı paketlerin yanında, Nokia Lumia Ailesi ile teknolojiseverlere hem model ve renk, hem de taahhüt süresi ve teklifler açısından sınırsız bir seçme özgürlüğü sunuyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler