FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başbakan Binali Yıldırım Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ı ziyaret edecek

Başbakan Binali Yıldırım'dan Türk-İş'e sürpriz bir ziyaret geliyor. Yıldırım önümüzdeki dakikalarda Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ı ziyaret edecek. Görüşmede taşeron işçilerinin kadro konusu gündeme gelebilir. Yıldırım'ın ziyareti rutin programda gözükmüyordu.

Başbakan Binali Yıldırım Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ı ziyaret edecek

Başbakan Binali Yıldırım Türk-İş'e programında olmayan bir ziyaret gerçekleştirecek. İkilinin görüşmesinde taşeron işçilere kadro konusunun gündeme gelmesi bekleniyor.

Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, taşerona kadro düzenlemesinin yıl sonuna kadar biteceğini söylemişti. Sarıeroğlu, "Beklenti içinde olan birçok kesim var. Taşeronda çalışan arkadaşlarımız bunlardan en önemlisi. AK Parti olarak bugüne kadar ne söz verdiysek yerine getirdik. İnşallah taşerondaki kardeşlerimizin kamudaki istihdamlarındaki beklentiyi karşılayabilmek için bir aydır Maliye Bakanımız ile çok ciddi bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmayı çok kısa sürede tamamlayarak, kardeşlerimiz ile paylaşacağız. İnşallah sıkıntılarına beklentilerine, taleplerine yeni yasama döneminde yeni yıla girmeden bir cevap vermiş olacağız" diye konuşmuştu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler