FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Biltek Okulları'ndan renkli şenlik

Biltek Okulları’nın geleneksel olarak düzenlediği ve öğrencilerin yıl içerisinde hazırlamış olduğu projelerin sergilendiği Bilim Kültür Sanat Şenliği bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Biltek Okulları'ndan renkli şenlik

Biltek Okulları’nın Pendik Kampüsü’nde gerçekleşen şenliğe, öğrenci ve velilerin yanı sıra isteyen herkes ücretsiz olarak katıldı. Şenlikte, bilimsel deneyler ve sanat gösterileri sergilenip kültürel aktiviteler gerçekleştirildi.

Dünya standartlarında verdiği akademik eğitimin yanı sıra öğrencilerinin milli ve manevi değerlerinin gelişimine de önem veren Biltek Okulları, her yıl gerçekleştirdiği Bilim Kültür Sanat Şenliği’nde, öğrencilerinin deneyimleyerek öğrendiklerini, hem arkadaşlarına, hem ailelerine hem de ziyaretçilere sunmalarına imkân sağlıyor. Bu yıl 7.’si düzenlenen şenlikte, model roket fırlatılmasından, sodyum patlamasına, sulu ateş ve volkan patlaması gösterisinden şekerin harareti deneylerine kadar birçok ilginç deney ve gösteri gerçekleştirildi.
Öğrencilerine teorik bilgilerini pratiğe dökebilme şansı tanıdıklarını belirten Biltek Okulları Genel Müdürü Sıtkı Gündüz, “Bilimsel çalışmalarla toplumun ve milletimizin gelişeceğine inanıyoruz. Bu nedenle geleceğin bilim insanları olacak olan öğrencilerimize yol göstermeye çalışıyoruz” dedi.

Bilimsel, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağladığını belirten Gündüz, “Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (sav) konuyla ilgili olarak “Dünyayı isteyen ilme sarılsın, ahireti isteyen ilme sarılsın, hem dünyayı, hem ahireti isteyen ilme sarılsın” buyurmuştur. İlimsiz ne dünyada, ne de ahirette mutlu olunamayacağını, ilimsiz kul olunamayacağını açıkça ifade etmiştir” diye konuştu.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler