FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu AVM'nin doluluk oranı yüzde 99

İstanbul'daki en önemli iş merkezlerinden Levent'te açılan alışveriş merkezinin doluluk oranı şimdiden yüzde 99'u buldu.

Bu AVM'nin doluluk oranı yüzde 99

Yeni açılan alışveriş merkezlerinden ÖzdilekPark İstanbul, yüzde 99 doluluk oranına ulaştı. AVM'nin konsept geliştirmesi ve mağazaların kiralanması gibi faaliyetler ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren uluslararası şirket JLL tarafından gerçekleştirildi. İstanbul'un önemli ticari merkezlerinden Levent'te konumlanan alışveriş merkezinin bölgedeki diğer AVM'ler gibi metroya direkt bağlantısı bulunuyor.

Önemli olan doğru danışmanlık

“Önemli olan, yapılacak AVM’lerin bulunduğu yerin kapsama alanına, nüfusuna ve harcanan gelire göre farklılaşabilmesidir. Bir başka deyişle, projeler mutlaka yerine özel olmalıdır” şeklinde konuşan JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, alışveriş merkezlerinin inşa edildiği bölgedeki tüketicinin dokusuna ve harcama düzeyine uyumlu şekilde yapılması gerektiğini belirterek, “Yakalanan bu yüzde 99’luk doluluk oranı, doğru danışmanlık hizmeti alarak birbirinden ayrışan AVM projelerinin önemini gösteriyor” şeklinde konuştu.

Daha konforlu alışveriş imkânı

ÖzdilekPark İstanbul, geniş yaşam alanları, yeşil terasları ve her taraftan ışık alan aydınlık yapısı ile diğer AVM’lerden farklılaşıyor. Mimarisi tamamen müşteri odaklı olarak tasarlanan ÖzdilekPark, geniş alanı ve kolay ulaşımı ile ziyaretçilerine konforlu bir alışveriş imkânı sunuyor. Çevreye duyarlı ve hava kirliliği oluşturmayan modern sistemlerin kullanıldığı bina, Leed Gold çevreci bina belgesine de aday. ÖzdilekPark İstanbul’un bir diğer avantajı ise aynı proje bünyesinde bulunan River Plaza ofis binasına ve 389 odalı ve 22 toplantı salonlu Wyndham Grand Hotel’ine doğrudan bağlantısının olması.

148 markaya ev sahipliği yapacak

Titiz bir çalışma sonucu, kendi alanında en başarılı 148 markanın bir araya getirilmesiyle oluşturulan; yiyecek, içecek ve eğlence birimleri ile fark yaratan alışveriş merkezinde, H&M, LCW, Mango, Koton ve Defacto gibi gözde markalar yer alıyor. Carpisa, Aldo, Ecco ve Lifestyle Nutrition gibi önemli perakendeciler ise Türkiye’deki ilk mağazalarını burada açıyor. Otuzun üzerinde farklı mağazanın yer aldığı yiyecek içecek biriminde ise Midpoint, Starbucks, Saray Muhallebicisi, Differente, Karafırın, Tarihi Sebat Lokantası, Terra Kitchen, Coffee Shop Company ve Carl’s Jr. gibi markalar bulunuyor.

AVM’de İstanbul’un ilk Özdilek Hipermarketi de açılıyor. 2 bin 900 metrekare büyüklüğündeki hipermarketin yanı sıra 800 metrekarelik “Jokerland” çocuk eğlence alanı ve 2 bin 700 metrekarelik Media Markt mağazaları, İstanbulluların uğrak yeri olacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler