FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yastık altındaki dolarları bozdurun çağrısına esnaflardan destek

Dolar kurunun 5 liranın üzerine çıkması üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara yastık altındaki dolar ve altınların bozdurulması yönündeki çağrısına Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinden destek geldi. İlçe esnafından bir fotoğrafçı altın ve dolar bozduranlara ücretsiz vesikalık çekimi yaparken, bir fırıncı ise bedava ekmek veriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yastık altındaki dolarları  bozdurun çağrısına esnaflardan destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, serbest piyasalarda dolar kurunun 5 TL'nin üzerine çıkması nedeniyle yaptığı çağrıda yastık altındaki dolar ve altınların bozdurulup ekonomiye kazandırmalarını istemişti.

Erdoğan'ın bu çağrısına Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki esnaf destek için harekete geçirdi. İlçede faaliyet gösteren esnaflardan fırıncı esnafı Sait Kaçkan ile fotoğrafçı Ahmet Akkurt Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile ilgili kampanya başlattı. Fırıncı Kaçkan, dolarını ve altını bozdurana bedava ekmek verirken, fotoğrafçı Ahmet Akkurt ise dolarını bozduran vatandaşlara ücretsiz vesikalık fotoğraf çekimi yapıyor.

Her iki esnaf da kampanyayı iş yerlerine astıkları yazı ile duyurdu. İHA

AW461372_04


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler