FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dardanel 30 yaşında

1984 yılında, Çanakkale’de Niyazi Önen tarafından kurulan ve bugün Türkiye’nin en sevilen markaları arasında yer alan Dardanel, hedeflerini hızla yükseltiyor ve büyümesini sürdürüyor.

Dardanel 30 yaşında
  1. yılını kutlayan, 2013’ü yaklaşık 100 milyon TL ciroyla kapatmış olan Dardanel, 2014 sonunda yüzde 65, 2015’te ise yüzde 85 ciro artışı öngörüyor. Bine yakın kişiye istihdam sağlayan Dardanel’in çalışanlarının yaklaşık 700’ü Çanakkale’deki fabrikada görev yapıyor.

30. yılını kutlayan Dardanel, önümüzdeki döneme dair hedeflerini yükseltti. Yeniliklerine ve yatırımlarına hızla devam edecek olan Dardanel, 2014 sonunda yüzde 65, 2015’te ise yüzde 85 ciro artışına sahip olmayı öngörüyor.

Çalışanların yüzde 80’ini kadınlar oluşturuyor

30. yılını, 20 Kasım Perşembe günü tüm Dardanel ailesiyle birlikte, özel bir etkinlikle kutlayan Dardanel, Çanakkale ekonomisine de önemli katkılar sağlıyor. Dardanel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen, Çanakkale’ye katkıda bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, şu bilgileri verdi: “Dardanel ailesi yaklaşık bin kişiye ulaştı. Bu sayının yaklaşık 700’ü Çanakkale’deki fabrikamızda görev yapan arkadaşlarımızdan oluşuyor. Çanakkale ekonomisine, istihdama katkıda bulunmak en önemli önceliklerimiz arasında yer alıyor. Ayrıca, kadın istihdamı konusunda Türkiye’nin öncü firmalarından biri olduğumuzu da gururla söylemek isterim. Çanakkale’deki fabrikamızda görev yapan çalışanlarımızın ortalama yüzde 80’ini kadınlar oluşturuyor. Büyümemize paralel olarak, çalışan sayımızı da hızla artırmayı hedefliyoruz. 2014 itibariyle 30. yılımızı doldurmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Aramızda, kurulduğumuz ilk günden bu yana bizlerle çalışan arkadaşlarımız da bulunuyor. Dardanel’in Dardanel olmasında emekleri çok büyük. Tüm çalışanlarımıza, arkadaşlarımıza, markamıza kattıkları değer, emekleri için çok teşekkür ederim.” sofralarda keyifli vakit geçirmesi, mutlu olması, iyi hissetmesi amacıyla tüm gücüyle, büyük bir titizlikle çalışan Dardanel, Türkiye’de deniz ürünleri tüketiminin artması yönündeki çalışmalarını hızla sürdürüyor, yeniliklerini hayata geçirmeye devam ediyor. Lezzet tutkunları tarafından büyük ilgi gören Baricci, Mister No ve Dardenia da Dardanel tecrübesi ve güvencesiyle hizmet sunan markalar arasında yer alıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler