FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Doğa dostu AB Holding'ten yeşil alan yatırımı

5 bin 800 metrekarelik yeşil alanın açılışında, AB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, kurdeleyi birlikte kesti.

Doğa dostu AB Holding'ten yeşil alan yatırımı

Yoğun ilgi gören projeleriyle dikkat çeken, ülkemizde inşaat sektörünün güçlü markası AB Holding, Güneşli'de hayata geçirdiği 'AB Yaşam Evleri' projesi içinde yer alan 5 bin 800 metrekarelik yeşil alanı düzenlenen törenle Bahçelievler Belediyesi'ne bağışladı. Törene AB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Adayı Tülin Mazlumoğlu Kestane, AK Parti Şişli Belediye Meclis Üyesi Özgür Altun ve İş adamı Ali Kemal Altın katıldı.

Bahçelievler sakinlerinin kullanımına açılan, dinlenme ve yürüyüş alanları, çocuk oyun parki ve yeşil alanlarıyla 5 bin 800 metrekarelik yeşil alanın açılışında, AB Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak ve Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, kurdeleyi birlikte kesti.

Törende Muhsin Bayrak'ın yakın dostları; AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Adayı Tülin Mazlumoğlu Kestane, AK Parti Şişli Belediye Meclis Üyesi Özgür Altun ve İş adamı Ali Kemal Altın da hazır bulundu.

Törende bağışlanan yeşil alan ile ilgili "Yaptığımız işin temelinde 'İnsan' ve 'Doğa' olgusu var ve bu nedenle bizim projelerimizin büyük kısmını yeşil alanlar oluşturur" diyen Muhsin Bayrak, "Son dönemde şehir parklarımızın sayısı oldukça arttı. Biz de hem insana hem de doğaya katkı sunmak adına böylesine geniş bir alanı halkımızın kullanımına sunduk. AB Holding olarak bundan sonra hayata geçireceğimiz projelerimizde de aynı hassasiyeti sürdüreceğiz" dedi.
"Kalabalık şehir hayatına alternatif çözüm sunuyoruz"

‘AB Yaşam Evleri’ projesinde insan odaklı hareket ettik. Bu sebeple çevresindeki sosyal yapı ile bütünleşen modern bir proje hayata geçirdik” diyen AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak “İstanbul’un merkezinde olmasına rağmen şehrin gürültüsünden ve kirliliğinden tamamen uzak olan 147 dairelik ‘AB Yaşam Evleri’ projemize gösterilen ilgiden oldukça memnunuz. Kalabalık şehir hayatına alternatif çözümler üreterek insanlarımıza daha rahat yaşam imkanı sunuyoruz” dedi.

AB Yaşam Evleri'nde son 25 özel daire

Kalan dairelerin özellikleriyle ilgili konuşan Bayrak, “Projeye başladığımız günden bu yana büyük ilgi gördük ve görmeye devam ediyoruz. 3 Blok 147 daireden oluşan AB Yaşam Evleri Projesi’nde, 4 adet 1+1, 6 adet 2+1, 9 adet 3+1 ve 6 adet dubleks olmak üzere son 25 daire kaldı. 1+1 özellikteki daireler 70 ile 105 metrekare arası değişirken, 2+1’ler 90 ile 125 metrekare arası, 3+1’ler 125 ile 175 metrekare arası, dubleksler ise 190 ile 300 metrekare arası değişmektedir” dedi.Yatırım bedeli 35 milyon TL olan proje, çocuk oyun alanları, fitness salonu, ve modern peyzaj alanlarının yanı sıra, sauna, kapalı otopark, ve yüksek güvenlik sistemiyle de kişiye özel ayrıcalıklar sunuyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler