FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

EKO FMS’nin Varlık Yönetim Direktörlüğü’ne Sevilay Kaya Günlüler getirildi

Süzer Grubu şirketlerinden EKO FMS’nin yeni Varlık Yönetim Direktörü Sevilay Kaya Günlüler oldu.

EKO FMS’nin Varlık Yönetim Direktörlüğü’ne Sevilay Kaya Günlüler getirildi

Entegre tesis yönetiminin öncü firması EKO FMS’nin Varlık Yönetim Direktörlüğü’ne Sevilay Kaya Günlüler getirildi.

Sevilay Kaya Günlüler Kimdir?

1979 yılında Almanya’da doğan Sevilay Kaya Günlüler, 2003 yılında Ankara Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. Psikoloji bölümünde yandal akademik eğitim aldıktan sonra, London College of Management (LCM) Pazarlama programını bitirdi.

Profesyonel kariyerine 2003 yılında Almanya merkezli ECE Türkiye’de başlayan Günlüler, Türkiye’de büyük ölçekli alışveriş merkezi yatırım projelerinin geliştirilmesi, planlanması, inşaatı, kiralanması ve yönetimi alanında hizmet veren şirket bünyesinde alışveriş merkezinin yönetim kadrosunda Alışveriş Merkezi Müdür Yardımcısı pozisyonunda Beylikdüzü Migros, Metrocity ve Ankamall Projelerinde görev aldı.

2007 yılından itibaren CEPA Alışveriş Merkezi’nde Pazarlama Direktörü pozisyonunda alışveriş merkezinin açılış öncesi ve açılış sonrası döneminde görev alan Günlüler, yoğun rekabet ortamında yer alan alışveriş merkezinin farklılık kazanması ile ilgili projeleri de yönetti.

Günlüler, 2007-2009 yılları arasında Avrupa’nın önemli gayrimenkul şirketlerinden Corio’nun Türkiye’de sorumluluğunu üstlendiği 7 alışveriş merkezi arasında yer alan; Ankara 365, Adapazarı Ada ve Tekirdağ Tekira projelerinde açılış öncesi ve sonrasındaki operasyonların yürütülmesinden sorumlu olup Alışveriş Merkezi Genel Müdürlüğü pozisyonlarında görev aldı.

Günlüler, 2009-2011 tarihlerin arasında Palladium Alışveriş Merkezi, Residence ve Ofis kulesinin Genel Müdürlüğünü yürüttü.

2011 yılında EPM Türkiye, bünyesinde yer alan Buyaka Alışveriş Merkezi’nde Alışveriş Merkezi Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Günlüler, 2013 yılından itibaren ise Brandium Alışveriş Merkezi’nde Genel Müdürlük görevini yürütüyordu.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler