FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli maaşları Kurban Bayramı öncesi ödenecek!

Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kurban Bayramı öncesi emekli maaşlarının ödeneceğini açıkladı.

Emekli maaşları Kurban Bayramı öncesi ödenecek!

Bakanlar Kurulu Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirildi. Toplantının ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, bir basın toplantısı düzenledi.

Bozdağ, Kurban Bayramı öncesi emekli maaşlarının ödeneceğini açıkladı. Bozdağ, yaptığı açıklamada "Emekli sandığı kapsamında emekli dul ve yetim aylığı alanlar, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz dahil olmak üzere aylık ödeme günleri 1-5 Eylül tarihleri arasına denk gelmesi nedeniyle emekli maaşlarının ödenmesinin bayram öncesine çekilmesi de kararlaştırılmıştır. Bu çerçevede, 1-2 ve 3 Eylül tarihlerinde maaşlarını alacak olan emekli sandığı emekli dul ve yetimleri ile şehit yakınları ve gazilerimiz, 28 Ağustos 2017 tarihinde, 4 ve 5 Eylül 2017 tarihinde maaşlarını alacak olanlar da 29 Ağustos 2017 tarihinde maaşlarını alabilecektir." ifadesini kullandı.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler