FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe bilet fiyatlarını uçurdu!

Fenerbahçe'nin Lazio'yu eleyip yarı finale çıkmasının ardından taraftarlar dün geceden itibaren uçak biletlerine hücum etti.

Fenerbahçe bilet fiyatlarını uçurdu!

Henüz rakip belli olmamasına karşın önceden yapılan rezervasyonlar nedeniyle THY'nin Basel, Londra ve Lizbon uçuşlarında fiyatlar uçtu, hatta bazı uçuşlarda yer bile kalmadı.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final karşılaşmaları 25 Nisan ve 2 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Deplasmanda takımlarını yalnız bırakmak istemeyen Fenerbahçeli taraftarlar ve tur şirketleri ise daha rakip bile belli değilken harekete geçti. 25 Nisan'ı kapsayan dönemlerdeki fiyatlar sadece tek yönde 3 bin lirayı aşarken, bazı günler için yer bile kalmadı. Ancak rakip belli olduktan rezervasyon iptalleri ile iki ülkeye bilet fiyatlarının normale dönmesi bekleniyor.

Benzer bir durum Galatasaray Real Madrid maçı öncesinde de yaşanmış ve bilet fiyatları bir anda 3 bin 500 liraya kadar çıkmıştı. Ancak THY yetkilileri ek seferler koyarak fiyatların düşmesini sağlamıştı.

LİZBON'A BİLET YOK!
Fenerbahçe'nin olası rakiplerinden biri olan Basel'e 25 Nisan'ı kapsayan uçuşlarda fiyatlar 2 bin 358 liraya kadar yükseldi. Maçtan üç gün önceye gidildiğinde ise fiyatlar 791 liraya kadar iniyor. Londra uçuşlarında da 500 lira seviyesinde olan ortalama fiyatlar maç günü ve arefesinde bin 329 liraya kadar çıkıyor.

Fenerbahçe'nin yarı finaldeki rakibinin Benfica olması ile 2 Mayıs dönemini kapsayan THY uçak biletlerine bir anda hücum yaşandı ve biletler bitti. (HÜRRİYET/EKONOMİ)

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler