FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ferit Şahenk'ten bir satın alma daha

Doğuş Holding turizm yatırımlarına bir yenisini ekledi.

Ferit Şahenk'ten bir satın alma daha

İş adamı Gökşin Ilıcalı’nın başında bulunduğu Argos Turizm şirketini Doğuş Otel Yatırımları satın alıyor. Argos bünyesinde Kapadokya’da bulunan 53 odalı Argos Kapadokya bölgenin en gözde butik otellerinden biri konumunda.

Doğuş Otel Yatırımları ve Turizm A.Ş., Argos Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş.'yi satın almak için Rekabet Kurumu’na başvurdu. Rekabet Kurumu’nda onayın çıkması ile Argos Turizm, Doğuş Otel’in bünyesine girmiş olacak.

30 MİLYON EURODAN AŞAĞI SATMAM DEMİŞTİ
İstanbul Tıp Fakültesi mezunu Gökşin Ilıcalı Argos İletişim’i kurarak iş yaşamına atıldı. 17 yıl kadar önce Kapadokya’ya tatile giden Ilıcalı, bir ev satın almaya karar verdi. Satın aldığı evi butik otele dönüştüren Ilıcalı, ev alımlarına sürdürdü. 13 yıl restore edilen Argos in Cappadocia 4 yıl önce hizmete açıldı. Gökşin Ilıcalı, geçtimiz yıl Hürriyet Dünyası yazarı Vahap Munyar'a verdiği röportajda, "Otele bir müşteri çıksa 30 milyon Euro’dan aşağı satmam' demişti.

'ORTAKLIK YAPACAĞIZ'

Argos Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökşin Ilıcalı, ortaklık için çeşitli teklifler aldıklarını, Doğuş ile belli bir noktaya geldiklerini ifade etti. Ilıcalı, şirketin tamamını satmayacaklarını, ortaklık yapılacağını ifade etti. Ilıcalı, Argos Cappadocia’yı önemli bir noktaya getirdiklerini, çok sayıda ödül aldıklarını ifade ederek, devam eden 3-4 otel yatırımlarının olduğunu söyledi.

**İŞTE DOĞUŞ'UN SON DÖNEMDE YAPTIĞI YATIRIMLAR

YATIRIMLARA HIZ VERDİ**
Son zamanlarda otelcilik alanında önemli yatırımlar yapan Doğuş Grubu'nun bünyesinde sekiz adet beş yıldızlı otel ve iki butik otel bulunuyor. Doğuş Turizm Grubu'nun otelcilik faaliyetleri uluslararası zincirler tarafından işletilen otellerden Park Hyatt İstanbul, Maçka Palas, Grand Hyatt İstanbul, MARITIM Hotel Club Alantur bulunuyor. Bizzat grup tarafından işletilen oteller ise D-Hotel Maris, D-Resort Grand Azur Marmaris ve D-Resort Göcek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler