FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Finansbank'tan çifte müjde!

Emekli maaşlarını Finansbank'tan alan müşterilerinden hesap ücreti almayacağını duyuran Finansbank, internet bankacılığı ile yapılan EFT ve havale işlemlerinden de ücret talep etmeyecek.

Finansbank'tan çifte müjde!

Finansbank, emekli maaşlarını Finansbank'tan alan müşterilerinden hesap ücreti almayacak, Türkiye'deki tüm banka ATM'lerinden ücretsiz para çekme ya da bakiye görüntüleme imkanı sunacak. Finansbank açıklamasına göre, kampanya kapsamında maaşlarını Finansbank'tan alan emekliler hesap işletim ücreti ödemeyecek, maaşının 4 katına ve 2 bin liraya kadar 6 ay vadeli faizsiz ve dosya masrafsız ihtiyaç kredisinden faydalanabilecek.

Finansbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, Türkiye'de emeklilere özel bankacılık deyince ilk akla gelen bankalardan biri olma hedefiyle yola çıktıklarını belirterek, ''Bu hedef doğrultusunda birçok emekli müşterimizi dinledik ve ihtiyaçlarına yönelik onlara özel bankacılık çözümlerini belirledik'' ifadelerini kullandı.

KREDİLERDE İNDİRİM AVANTAJI
Emekli maaş müşterilerine ihtiyaç, otomobil ve konut kredilerinde de düşük faiz avantajları ve uzun vadeli ödeme seçenekleri sunan Finansbank, internet bankacılığı ile yapılan EFT ve havale işlemlerinden de ücret almayacak.
Mevcut faiz oranı üzerinden tüketici kredilerinde yüzde 25, otomobil kredilerinde yüzde 10 indirim avantajı sunan Finansbank, aynı zamanda 3 ayda bir geri ödeme imkanı sağlayacak.

30 NİSAN SON GÜN
Finansbank'tan emekli maaşını alan emekliler ayrıca banka kartlarıyla Türkiye'deki tüm bankaların ATM'lerinden ücretsiz olarak bakiye görüntüleyip, maaş çekebilecek. Maaşlarını ilk defa Finansbank'a taşıyan müşterilerse 300 lira kazanacak. Açıklamada, ''Aylık 500 lira ve üzeri emekli maaşı alan ve Finansbank'a 30 Nisan 2013 tarihine kadar başvuran müşteriler, maaşlarını 2 sene boyunca Finansbank aracılığıyla alma sözü vermeleri ve ay sonu hesabı açtırmaları durumunda 300 lira alıyorlar'' denildi. Finansbank'tan emekli maaşını almak isteyenlerin, PTT'den alacakları e devlet şifresi ile Finansbank şubelerine gitmeleri yeterli olacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler