FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Finansbank’tan online ihtiyaç kredisi

Finansbank, hiçbir evrak gerektirmeyen online kredi uygulamasını müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdi.

Finansbank’tan online ihtiyaç kredisi

Finansbank Online Kredi ile müşteriler ihtiyaç duydukları her an, çok cazip faiz oranları ile İnternet Şubesi’nden kredi kullanabiliyorlar.

Finansbanklı müşterilerin şubeye gitme zahmetine girmeden kolayca kredi başvurusu yapabilecekleri Online Kredi uygulaması ile tüm ihtiyaç kredisi işlemleri artık İnternet Şubesi’nden gerçekleştirilebiliyor. Müşterilerin kredi başvurusu yapma, başvuruyu tamamlama, kredi tutarını hesapta görme gibi aşamalar için şubeye gitmesine gerek kalmıyor. Kefil ve evrak da gerektirmeyen Online İhtiyaç kredisinden faydalanabilmek için sadece internet ve bilgisayar yeterli oluyor.

Finansbank ile 7/24 kredi imkanı

Finansbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu, 5 Haziran’da hayata geçen uygulama sayesinde, çok cazip faiz oranlı ihtiyaç kredisinden haftasonu dahil 7/24 faydalanmanın mümkün olduğunu söyledi. Kurtoğlu, “Tatilde, seyahatte, ofiste her an her yerden bir tık uzakta olan ihtiyaç kredisi ile ihtiyaçlar da artık sadece bir tık uzakta. Finansbank olarak insanı odağa alan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Online krediyle ilgili detaylı bilgiye www.finansbank.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler