FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HTC ONE Avrupa'nın en iyisi!

HTC’nin amiral gemisi HTC One, Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği (EISA) tarafından “Avrupa’nın İleri Düzey En İyi Akıllı Telefonu” seçildi. “HTC One” teknolojisinin başarısı bir kez daha taçlandı.

HTC ONE Avrupa'nın en iyisi!

Mobil inovasyon ve tasarımda dünya lideri HTC’nin büyük beğeni toplayan “HTC One” telefonu, Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği (EISA) tarafından “Avrupa’nın En İyi Akıllı Telefonu” seçildi. Dünyanın ileri gelen otoritelerinden EISA, HTC One’ı eşsiz kullanıcı deneyimi sunan sözleri ile övdü.
EISA Jürisi tarafından “Yakın zamanda herkesin sahip olmak isteyeceği bir akıllı telefon” olarak tanımlanan HTC One’dan “sosyal medya, eğlence ve popüler içerik güncellemelerini, haber ve fotoğraflarını tek bir ekranda canlı akış ile gösterebilen cesur bir deneyim” şeklinde bahsedildi. BlinkFeed’in yanı sıra Sense arayüzü ile Jüri’nin gözdesi oldu.

HTC One’ın kamera kalitesinden son derece etkilenen EISA jürisi: “UltraPiksel kamera ile ışık hassasiyetini büyük ölçüde geliştiren bir görüntü sensörü sunuyor. Optik Görüntü Sabitleme, Makro ve HDR desteği; tek seferde 20’ye kadar fotoğraf ile 3 saniyelik bir video kaydederek en önemli anlarınızın canlı galerisi Zoe gibi, çok sayıdaki fotoğraf uygulaması da önceden yükleniyor. Ön stereo hoparlörler Dr. Dre’nin ‘Beats Audio’ yazılımı sayesinde eşsiz bir dinleme deneyimi sunuyor. Bu HTC akıllı telefon gerçekten türünün tek örneği!” yorumunu yaptı.

HTC CEO’su Peter Chou: “Lansmanından altı ay sonra bile, HTC One’ın piyasadaki en iyi telefon olarak bahsedilmesinden büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Mobil deneyimin tüm alanlarında sektörün gücü konumumuzu kararlı şekilde koruyoruz. HTC One’ın gördüğü taktir çığır açan inovasyonları geliştirmeye asla ara vermeyen tasarımcı ve mühendislerimizin sıkı çalışmasını teşvik ediyor” dedi.

HTC One, Şubat 2013 lansmanından sonra, aralarında MWC 2013’te GSMA’den “En İyi Mobil Telefon, Cihaz veya Tablet”, Computex Taipei’den Tasarım & İnovasyon için Altın Madalya ödülünün de bulunduğu çok sayıda sektörel ödülün yanı sıra dünyanın dört bir yanında beş yıldızlı inceleme ve editor ödüllerine de layık görüldü. Ödül, HTC One S’in geçtiğimiz yıl en iyi sosyal medya telefonu olarak kazandığı EISA ödülünün ardından geldi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler