FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hükümetten taşeron açıklaması, bu sefer tarih verildi

Taşeron işçilerin büyük bir merakla beklediği kadro durumu hakkında önemli açıklama Bekir Bozdağ'dan geldi. Başbakan Yardımıcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan taşeron işçiler hakkında son dakika açıklaması yaptı ve konunun meclise taşınacağı güne dair tarih verdi...

Hükümetten taşeron açıklaması, bu sefer tarih verildi

Taşeron hakkında beklenen açıklama Bekir Bozdağ’dan geldi, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ taşeron işçilerin durumu hakkında son dakika açıklamasıyla detayları aktardı.

Bakanlar Kurulu’nun ardından konuşan Başbakan Yardımıcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, taşeron işçilerin durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Taşeronla ilgili çalışmalar son noktaya geldi. Başbakanımızın başkanlığında ilgili bakan arkadaşlarımız uzun bir toplantı yaptılar. Daha sonra Başbakanımız bakanlarımıza bazı hususlarda ayrıca durulması talimatı verdi. Onlar da çalışmalarını sürdürüyorlar. Aralık sonu, Ocak ayı içinde taşeronla ilgili yasa Meclis’e gelecek ve sonuçlandırılacaktır.” ifadelerini kullandı.

Taşeron çalışanlarla ilgili düzenleme uzun süredir hükümetin gündeminde bulunuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, ilk kez Eylül ayında taşeron düzenlemesinin yılsonunda bitirileceği yönünde açıklama yapmış, arkasından diğer hükümet üyelerinden de benzer yönde açıklamalar gelmişti.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler