FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

IFS 1 milyon kullanıcıya ulaştı

Dünyanın en büyük global kurumsal yazılım uygulamalarından olan ve 60 ülkede faaliyet gösteren IFS, IFS ERP Uygulamaları ile geçtiğimiz hafta itibari 1 milyon aktif kullanıcı sayısına ulaştı.

IFS 1 milyon kullanıcıya ulaştı

1 milyonuncu kullanıcı, hali hazırda da müşterisi olan Linemar ile yapılan sistem kullanımını genişletme anlaşması ile gerçekleşti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre aktif kullanıcı sayısındaki büyüme, mevcut müşterilerin kullanıcı sayılarını artırması ve sistem kullanımlarını genişletmesinin yanında, yeni yapılan satışlarla birlikte yaşandı.

IFS CEO’su Alastair Sorbie 32 yıllık şirket tarihlerinde gerçek bir dönüm noktasına ulaştıklarını belirterek, "ERP pazarındaki büyümemizden dolayı oldukça gururluyuz. Müşterilerimizle yakın temasta çalışıyoruz ve onların geri dönüşlerini sürekli dikkate alarak odak sektörlerimizdeki işletmelerin ihtiyaçlarını çözüyoruz. Şirketlerin daha dinamik, esnek ve güçlü olmalarını sağlayacak çözümler üretiyoruz" dedi.

Türkiye Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergin Öztürk de, dünyadaki ve Türkiye'deki ERP trendinin değiştiğini ve artık şirketlerin katı ve kullanımı zor uygulamalardan daha esnek, modern ve mobil teknolojilerle uyumlu iş uygulamalarına yöneldiğine dikkat çekti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler