FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Intexcoin ile Kripto Para Dünyasında Bir İlk

Kriptopara hızla yayılıyor ve kurumlar, şahıslar da dahil olmak üzere devletlerde bu konuya ilgi duymaya başladı.

Intexcoin ile Kripto Para Dünyasında Bir İlk

Çok yüksek değerlere ulaşan kriptoparalar, hızla finans sektöründen bankacılığa kadar hayatın bir çok alanında durdurulamaz bir etki ve değişime sebep olamakta geleceğin para birimi olma yolunda çok hızlı bir şekilde ilerlemektedir.

2009 yılında İlk olarak bitcoin ile hayatımıza giren kripto para, uzmanlar tarafından şu ana kadar ki en güvenli para birimi olarak tanımlanıyor. Bir Türk girişimi olan intexcoin firması da kendi alanlarında uzman girişimciler tarafından kurularak bu alanda faaliyetlerine başlamış.

Öğrendiğimize göre kuruluşundan çok kısa bir süre içerisinde de bu alanda dünya da ilklere imza atarak emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Intexcoin’ in ilklerinden biride Norveçli bir kahve firması olan Nordik drink ile anlaşarak, yine Nordik drink e ait kahve otomatlarında intexcoin ile kahvenizi içebilecek olmanızdır.

Şirketle konu hakkında bilgi almak için görüştüğümüzde şu bilgilere ulaştık.

Türkiye merkezli bir kuruluş olduklarını ve geliştirdikleri kriptopara olan intexcoin de dahil bütün yazılımlarında kendi bünylerinde yazıldığını, hedeflerinin ise dünyanın bir çok ülkesinde şirketleşerek, ödeme gereken her yerde alternatif bir para birimi ve ödeme sistemi olmak istediklerini söylediler.

Paranın üretimini bulut madenciliği ile kiralama sistemi yöntemiyle yapıldığını ve dileyen herkesin intexcoin’ e yatırım yapabileceğini de söyleyen şirket yönetimi bir çok konuda kriptopara sektöründe daha yeni bir firma olmalarına rağmen ilkleri başardıklarını bunun haklı gururunu yaşadıklarını da belirttiler.

Bitcoin ve bazı türev kriptoparalar hariç hiçbirinin ticarette bir karşılığının olmadığını belirten Şirket genel müdürü sayın Erdoğan Köse sözlerine şöyle devam etti.

Nordik drink ile bir tesadüf sonucu tanıştık ve kısa sürede karşılıklı güven ile bir ilke imza attık. Bu işbirliğimize Nordik drink’ in ödeme sistemleri konusunda ki partneri ve alanında dünyanın birçok önemli şirketine güvenli ödeme gözümleri sunan nayax ile de işbirliğine giderek kahve otomatlarında nayax altyapısına entegre olarak, visa ve master den sonra 3. Güvenli ödeme aracı olduk.

Bu çok büyük bir adım ve başarıdır. Bu başarının anlamı ve önemine gelince, ödeme gereken her yerde intexcoin güvenli bir para birimi olmuştur. Bütün bu girişim ve varılan anlaşmalar zaman içerisinde artarak hayata geçiririlecektir.

Sistemin işleyişi ise şöyle olmaktadır. İntexcoine sahip olanlar tüm coinlerini sağlayacağımız yüksek güvenlikli bir karta yükleyerek, bu kartı kabul edecek tüm işyerlerinde güvenle intexcoinlerini harcayabilecekler. Bunun ilk örneği Nordik dirink kahve otomatları oldu.

Şirket olarak hedefimiz intexcoin’ in tüm dünyada kabul gören güvenilir bir para birimi olmasını sağlayarak ödeme gereken her yerde var olmaktır. Sanırım bu bize güvenen ve gün be gün aratan yatırımcılarımıza istikbalde hatırı sayılır bir kazanç sağlayacaktır.

Şirketimize dünyanın bir çok ülkesinden de yatırımcılar her geçen gün katılıma devam ediyorlar. Değeri gün be gün artan intexcoin, öyle ki yaklaşık 5 ayda yatırımcılarımıza %90 gibi çok yüksek bir kazanç sağladı.
Vatandaşlarımızı, geleceğin parası olan, intexcoin’ e yatırım yapmaya davet ediyoruz.İlerleyen süreç içinde yine ilkleri başarmaya adayız ve plan ve projeleriz hazır. dedi

Kripto paralarda temel sorunun, ticaret içerisinde yer alamamaları ve gerçek hayatta bir karşılıklarının olmadığını da belirten intexcoin, bu temel problemi de çok kısa bir sürede çözümlediklerini ve yatırımcılarının elde ettikleri intexcoinleri ile www.intexplace.com adresinden birçok ürünü alabildiklerin belirterek, bu site kripto para ile güvenli (Get) alış-verişin yapılabildiği ilk eticaret sitesi olduğunu, altın’dan tutunda arabaya kadar çok geniş bir yelpazede ürün ve hizmetin intexcoinleri ile alınabildiğini de vurguladılar. Bir Türk girişimi olan İntexcoin, kripto para alanında yatırım yapmak isteyen yatırımcılarını bekliyor.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler