FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

iPhone 8 ve 8 Plus Türkiye fiyatı açıklandı! iPhone 8 Türkiye fiyatı ne kadar?

Apple tarafından dün akşam tanıtılan iPhone 8 Türkiye fiyatı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Tahminlerin ötesinde; somut bir iPhone 8 Türkiye fiyatı ile karşı karşıyayız ve birçok e-ticaret şirketi, iPhone 8 modellerini internet üzerinden ön siparişe çıkarmaya hazırlanıyor. Görünüşe göre iPhone 8 Plus Türkiye fiyatı epey cep yakacak! Peki, iPhone 8 Türkiye fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

iPhone 8 ve 8 Plus Türkiye fiyatı açıklandı! iPhone 8 Türkiye fiyatı ne kadar?

Apple'ın dün tanıttığı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Türkiye fiyatı gün yüzüne çıkmaya başladı. Üstelik; ön sipariş aracılığı ile iPhone kullanıcıları, yeni nesil iPhone'ları önceden sipariş edebilirler. Apple'ın iPhone etkinliğinde geceye iPhone X'teki canlı yayın kazası dikkat çekse de; iPhone 8 özellikleri her açıdan kullanıcıların daha fazla ilgisini çekmeyi başardı! Özellikle A11 Bionic yongaseti, görülmeye ve kullanılmaya değer. Tanıtım esnasında iPhone 8 global fiyatları açıklandı, saatler sonrasında da iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Türkiye fiyatı duyuruldu.

Bakalım, iPhone 8 Türkiye ön sipariş fiyatı ne kadar açıklandı? İşte; iPhone 8 Türkiye fiyatı....

YENİ NESİL iPHONE ÖN SİPARİŞE AÇILIYOR! İŞTE ÖN SİPARİŞ İÇİN iPHONE 8 TÜRKİYE FİYATI

HD ekran ve A11 Bionic çipe sahip olan iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, kablosuz şarj özelliği ile kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. 4,7 inç ve 5,5 inç ekran boyutu alternatifleri bulunan bu cihazlar, uzay grisi, gümüş ve altın olmak üzere üç ayrı renk seçeneği ile teknoloji tutkunlarının karşısında olacak.
Ön sipariş rakamları ile iPhone 8 64GB bellekli model Türkiye fiyatı 4.199,00 TL olarak, iPhone 8 Plus 64GB varyasyon ise 4.799,00 TL fiyatı ile açıklandı!
Son olarak iPhone X fiyatı ise gerekli vergilendirmeler vs. gibi diğer fiyatlandırmalar da eklendiğinde ortaya 5.540,00 TL ile 5.999.00 TL'lik bir fiyat aralığı ortaya çıkıyor!

İşte iPhone 8 özellikleri:

Yongaseti: Apple A11 Bionic
Ekran teknolojisi: LED IPS LCD, 4,7" ekran boyutu. 750 x 1334 piksel ~326 ppi değeri
Bellek değerleri: 64GB ve 256GB'lık varyasyonlarla


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler