FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul Boğazı'na yeni arabalı vapur hattı

İstinye-Çubuklu arabalı vapur seferleri ne zaman başlayacak? İstanbul trafiğine nefes aldıracak İstinye-Çubuklu seferleri için hazırlıklar tamamlandı, vapurlar iskeleye getirildi.

İstanbul Boğazı'na yeni arabalı vapur hattı

Yolculuk süresini 8 dakikaya indirecek seferler için çalışmalar tamamlandı. 20 dakikada bir karşılıklı sefer yapılacak olan İstinye ve Çubuklu arasında hizmet verecek arabalı vapur hattının ne zaman açılacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

İstanbul Boğazı’nda İstinye-Çubuklu arasında arabalı vapur seferleri başlıyor. 7-8 dakika sürecek seferler için tüm çalışmalar tamamlandı. Hattın ne zaman halkın kullanımına açılacağı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

İstanbul trafiğinin yükünü azaltmak için yapın çalışmalara bir yenisi daha ekleniyor. İstinye ve Çubuklu arasında hizmet verecek arabalı vapur hattı çalışmalarında sona gelindi.

Proje kapsamında İstinye ve Çubuklu’daki iskeleler tamamlandı. Gişelerin yerleştirildiği hatta çalışacak 2 arabalı vapur İstinye iskelesine getirildi. 3 arabalı vapurun çalışacağı hatta, 20 dakikada bir karşılıklı sefer yapılacağ, yolculuk süresinin 7-8 dakika olacağı öğrenildi. Proje kapsamında bu hatta yılda 1 milyon aracın taşınması planlanıyor.DHA



Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler