FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstifa iddialarına yanıt geldi!

Başbakanlık yetkilileri, Başbakan Yardımcısı Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Başçı'nın istifa edeceği iddialarını reddetti.

İstifa iddialarına yanıt geldi!

Başbakanlık yetkilileri, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın istifa edeceği iddialarını reddetti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Ali Babacan arasında dün akşam saatlerinde yapılan ikili görüşme sonrası Babacan'ın ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın istifa edeceği haberleri gündeme gelmişti.

İstifa haberlerini "Böyle bir şey söz konusu değildir" diyerek yalanlayan ilk isim Enerji Bakanı Taner Yıldız olmuştu. Ardından Başbakanlık yetkililerinden de iddialara ilişkin açıklama geldi.
Bu iddiaları tümüyle reddeden ve yalanlayan Başbakanlık kaynakları, şunları kaydetti:

"İddiaların nereden kaynaklandığını da anlamıyoruz. Biz bu iddiaları kesinlikle reddediyoruz. Sayın Babacan MGK hazırlık toplantısına geldi, katıldı. Şu anda da MGK toplantısına katılıyor. Bu iddiaları tümüyle reddediyoruz. Böyle bir şey yok. Aynı şekilde Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın da istifa iddialarını yalanlıyoruz."

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler