FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"İtibarımızı zedeliyorlar"

Katılım bankası Bank Asya, basında sıkça yer alan ve banka ile ilgili “sistematik itibarsızlaştırma kampanyasının”, Türk bankacılık sistemine zarar verdiğini açıkladı.

"İtibarımızı zedeliyorlar"

Hürriyet'in haberine göre, katılım bankası Bank Asya, banka ile ilgili “itibar zedeleyici ve gerçeğe aykırı” birçok yayının yazılı, görsel ve sosyal medya aracılığı ile yapıldığını belirterek, “sistematik itibarsızlaştırma kampanyasının”, Türk bankacılık sistemine zarar verdiğini açıkladı.

Bankanın internet sitesinde yer alan açıklamasında, “Hisseleri halka açık olan bankamız ile ilgili olarak aylardır gerek itibar zedeleyici gerekse gerçeğe aykırı birçok yayın; yazılı, görsel ve sosyal medya aracılığı ile yapılmakta olup, bu durum; hem Bankacılık Kanunu hem de Sermaye Piyasası Kanunu hükümleri uyarınca açıkça suç teşkil etmektedir. Gündeme getirilen her türlü yalan haber ve iftiraların her birine karşı medyada ayrı ayrı cevap vermememizin nedeni, hukuk kuralları çerçevesinde hak arama mücadelemize olan inancımızdır” denildi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler