FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadın İstihdamına Duyarlılığı İçin Tepe'ye Ödül

İŞKUR, Tepe Savunma ve Güvenlik, Tepe Servis ve Yönetim, Tepe Güvenlik, BCC Catering ve Tepe İSG şirketlerinin oluşturduğu Bilkent Holding Kurumsal Hizmetler Grubunu ödüllendirdi.

Kadın İstihdamına Duyarlılığı İçin Tepe'ye Ödül

Tepe Savunma ve Güvenlik, Tepe Servis ve Yönetim, Tepe Güvenlik, BCC Catering ve Tepe İSG şirketlerinin oluşturduğu Bilkent Holding Kurumsal Hizmetler Grubu’nun kadın istihdamına verdiği değer ödüllendirildi. Çalışma ve İş Kurumu Ankara İl Müdürlüğünce düzenlenen 5. Ankara İstihdam Günleri kapsamında; kadın istihdamına yönelik katkılarından dolayı Bilkent Holding Kurumsal Hizmetler Grubu ödüle layık görüldü. Bilkent Holding Kurumsal Hizmetler Grubu, “En Çok İstihdam Yaratan Şirket” ödülünün de sahibi oldu.

Ödülü; Bilkent Holding Kurumsal Hizmetler Grubu adına Danışman Hüseyin Yumuşak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin’in elinden aldı.

Bilkent Holding’in kadınlara fırsat eşitliği sağlamaya yönelik kurumsal kültüre sahip olduğunu ifade eden Hüseyin Yumuşak, grup şirketleri Tepe Savunma, Tepe Servis, Tepe Güvenlik, BCC Catering ve Tepe İSG olarak kadın istihdamı konusunda Türkiye’de pek çok şirketin önünde olduklarını söyledi.

Bilkent Kurumsal Hizmetler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren şirketlerde, toplam 5 bin 376 kadın çalışanın bulunduğu bilgisini veren Yumuşak, “Grup şirketlerimizden biri olan Tepe Servis’te, çalışanlarımızın yarısından fazlasını kadınlar oluşturmaktadır. Üst yönetim kadrolarımızda, başta Genel Müdürümüz Canan Çakmakcı olmak üzere, kadın yöneticilerimiz oldukça yoğun bir şekilde görev almaktadır” dedi.
Bilkent Kurumsal Hizmetler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren diğer şirketlerde de kadın çalışan sayısının sektör ortalamalarının üzerinde bulunduğunu belirten Yumuşak, geliştirecekleri yeni projeler ile kadınların iş yaşamında daha fazla yer almalarına ve kariyer planlamalarına katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yegin ise "Teknolojik gelişmelerin arttığı, Sanayi 4.0 denilen, makinenin makineyi tanıdığı, insana hiç ihtiyaç duyulmayacak bir üretim metoduna gidiyoruz. Böyle bir dünyada insana yatırım yapmaya devam eden İŞKUR'u hep birlikte destekliyoruz." şeklinde değerlendirmede bulundu.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler