FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uğur Soğutma, 9 günlüğüne kapanıyor mu? Açıklama geldi

Dün, FETÖ/PDY operasyonları çerçevesinde terör örgütüne finansman sağladığı iddiasıyla kayyum atanan Uğur Derin Dondurucu'nun, 9 günlüğüne kapatılıyor iddialarına kurumdan açıklama geldi.

Uğur Soğutma, 9 günlüğüne kapanıyor mu? Açıklama geldi

Aydın`da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na finansman sağladığı iddiasıyla kayyum atanan kuruluşlardan Uğur Soğutma A.Ş.’den, 9 günlük sayım nedeniyle kapatılacağı iddiasına yalanlama geldi.

İşte o açıklama:

**KAMUOYUNA DUYURU

20.11.2017 tarihli yerel ve ulusal basında Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. firmasının stok sayımı sebebi ile 9 gün kapalı kalacağı yönünde çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Firmamız normal işleyişine hız kesmeden devam etmekte olup, söz konusu sayımın her yıl düzenli olarak yapılan bir süreç olduğunu bildirmek isteriz. Sayım süresince şirket çalışanlarımız; kısmi üretim, mesleki eğitimler ve periyodik bakım gibi rutin çalışmalarına devam edecektir.

Hakkımızda yapılan haberler, normal bir süreci sansasyonel bir boyuta taşıma amaçlı olup, şirket itibarına ve marka değerimize gölge düşürmeyi hedefleyen haksız ve mesnetsiz sistematik bir algı operasyonudur.

Şirketimiz yeni Yönetim Kurulu ve Genel Müdürü ile normal işleyişini herhangi bir aksama olmaksızın sürdürmekte olup, hem bölgenin hem de ülkemizin değeri olmaya devam edecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla.

Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.**

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler