FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kendi siteni kendin kur

Türk Network şirketleri artık Avrupa pazarında.

Kendi siteni kendin kur

Uzun yıllardır network marketing alanında başarılı bir şekilde hizmet veren, Mega Holdings in Türkiye temsilci kurumu “Mega Grup Bilişim Ltd. Şti.” genel müdürü Mesut Öpengin verdği bilgiler şöyle;

"Almanya’da Mega Holdings bünyesinde 28 Avrupa ülkesinde hizmet verecek bir şirket kurduk. Türkiye ve Almanya’nın haricinde Mega Holdings’in Malezya’da da temsilciliği bulunmaktadır. Şirket olarak web sitesi satmaktayız. Sattığımız ürünler sayesinde insanlar kolaylıkla kendi web sitelerini kurabilirler. Web sitesi sayesinde yeni iş imkanı yaratabilirler. Kendi web sitesini yeni bir iş imkanı için kullanmak isteyen gençlere biz gerekli platformu zaten sunuyoruz.

Bunun yanı sıra şirket olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyoruz.Bizce bizim sektörümüzdeki şirketler böyle projelerde özellikle yer almalı. Bizim müşterilerimizin yaptığı her 1$ bağış karşılığında Mega Holdings de 1$ bağışta bulunmaktadır. Toplanan bağışlar periyodik olarak Birleşmiş milletler sponsorluğundaki Dünya gıda programı ( WFP) aracılığı ile Suriye, Mali, Kongo, Güney Sudan gibi dünyanın bir çok bölgesine aç çocukları beslemek için gönderilmektedir.

Sektörümüzde Türkiye ve Avrupa açısından son derece bilinir bir firmayız. Artık Türk network şirketleri de Avrupa’da söz sahibi oldu. Eski yıllarda bütün sistemleri onlar gelir bize satarlardı. Son yıllarda tam tersi oldu. Bizim gibi network alanında hizmet veren Türk şirketleri Avrupa da da çok başarılı işlere imza atıyorlar.
Bizim sağladığımız network ağı Avrupalı yada Amerikalı şirketlerinkine nazaran son derece basit ve daha etkili. Sanırım bu kadar ülkeye hizmet vermemizin ya da verecek olmamızın ana nedenlerinden biride budur. Amacımız bütün dünyaya hizmet vermektir."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler