FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MNG Kargo, Dubaili şirketin oluyor

Dubai merkezli Mirage ile el sıkışan MNG ile ilgili Rekabet Kurul'un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri gerçekleşmiş olacak.

MNG Kargo, Dubaili şirketin oluyor

Kargo sektörünün önemli oyuncularından MNG, Dubai merkezli Mirage Cargo B.V'ye satılıyor.

Mirage Cargo B.V. tarafından MNG Kargo Yurtiçi ve Yurtdışı Taşımacılık A.Ş'nin hisselerinin tamamının Mehmet Nazif Günal, Aslan Kut,Mustafa Eftal Gölgeli, Hasan Tayyar Arıca,Ayşegül Özkaplan'dan devralınması işlemi için Rekabet Kuruluna başvuruldu.

Dubai merkezli Mirage ile el sıkışan MNG ile ilgili Kurul'un da onay vermesi ile birlikte hisse devir işlemleri gerçekleşmiş olacak.

Austrian Post, Aras Kargo'nun yüzde 50'sini daha aldı

Bu arada geçtiğimiz günlerde Aras Kargo'daki çoğunluk payının Avusturyalı ortak Austrian Post'a satıldı. Şirketin yüzde 25 ortağı olan Austrian Post, Aras Ailesi ile oturdukları masadan el sıkışarak kalkmıştı. Avusturyalı şirkete ait Post 206 Beteiligungs GmbH adlı firma, Aras Kargo'nun yüzde 50 hissesini daha Evrim Zuhal Aras, Barış Baran Aras ve Meral Aras'tan devralmak için anlaşmaya vardı. Rekabet Kurum'un onayı ile birlikte Avusturyalı şirket, Aras Kargo'nun yüzde 75'inin sahibi olacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler