FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

OKI, Milano’da yeni akıllı cihaz ve çözümlerini tanıttı

OKI,küçük işletmelerin ve bireysel kullanıcıların da dijital dünyanın avantajlarından yararlanmasını sağlayan yeni ürün ve çözümlerini Milano’da düzenlenen Akıllı renkli çözümler toplantısıyla tanıttı

OKI, Milano’da yeni akıllı cihaz ve çözümlerini tanıttı

OKI, farklı büyüklükteki işletme ve ofislerin yazıcıları kullanma biçimlerini değiştirecek yeni ürün ve çözümlerini tanıttı. Yeni yazıcılarda, büyük renkli dosyaları ağda hızla aktarmayı sağlayan Gigabit Ethernet, mobil cihazlardan doğrudan baskı almaya olanak veren AirPrint, buluta bağlanarak mobil baskı almaya imkan veren Google Cloud Print 2.0 uyumluluğugibi özellikler bulunuyor. İsteğe Bağlı Kartla Yazdırma, Gizli Yazdırma ve İnternet Protokol Güvenliği (IPSec) uyumluluğu gibi en yeni güvenlik özellikleri de baskının güvenli bir şekilde alınmasını ve cihazların kontrolünü mümkün hale getiriyor.

OKI’nin,” Akıllı (Smart) renkli çözümler” etkinliğinde konuşan OKI Europe Genel Müdürü Terry Kawashima, OKI tarafından 3 yıl once belirlenen strateji doğrultusunda hem profesyonel baskı, hem de ofis çözümleri pazarlarında genişlemenin sürdüğünü, bu stratejinin bir parçası olarak OKI ve iş ortakları tarafından yeni ofis ürünleri ve çözümleri geliştirildiğini söyledi.

OKI ürün ve çözümlerinin güvenli, kolay, akıllı sözcükleri ile tanımlanabileceğini vurgulayan Kawashima şöyle devam etti:

“OKI’nin gelişmiş teknoloji ve başarısını A4 ürün yelpazesine taşıdık. Artık tek fonksiyonlu yazıcılarımızda da akıllı cihazlarımızda bulunan özellikler var olacak.
Bu arada, profesyonel baskı ve ofis çözümleri fırsatlarını kovalama yolculuğumuz devam ediyor. OKI’nin yazıcı kolunun en güçlü yönlerinden bir tanesi benzersiz LED baskı sistemimizdir. Bu sistem sektördeki en iyi renkli baskı kalitesini ve en etkili çok yönlü ortam işleme esnekliğini sunmamızı sağlıyor.”

YAZICI ALGISI DEĞİŞECEK

OKI Europe Ltd. Pazarlama Başkan Yardımcısı Tetsuya Kuri, yeni ürün yelpazesi hakkında şunları söyledi: "Yeni ürün portföyü, yazıcıların işletmeler ve kuruluşlar için neler yapabileceğine yönelik algıları değiştirmek amacıyla tasarlandı. Müşterilerimizi markalarını güçlendirmelerine, zaman ve para kazanmalarına ve üretkenliği artırmalarına yardımcı olacak bu uygun maliyetli cihazların potansiyeline yeni bir gözle bakmaya teşvik ediyoruz

YÜKSEK BASKI HIZI

Yeni ürün yelpazesinin başlangıç seviyesinde uygun maliyetli C332dn ve MC363dn modelleri bulunuyor. Bu modeller olağanüstü ProQ2400 baskı kalitesine ek olarak sınıflarındaki en yüksek hızları sunuyor. MC363dn çift taraflı fotokopi, faks, tarama ve baskı fonksiyonları sağlıyor.

İş akışlarını dijitalleştirip modernleştirerek daha hızlı büyümek isteyen işletmeler için sunulan yeni C542dn ve çok fonksiyonlu MC573, dokunmatik ekran teknolojisi ve akıllı baskı dünyasını bir araya getiriyor. Özelleştirilebilir 7 inç ekranlar ve OKI Smart Extendable Platformu (sXP), ile mevcut baskı zincirlerine bağlanmak ve belge yönetim yazılımlarına erişmek mümkün hale geliyor. Her iki modelde de 30/30 ppm hız ve 1200 x 1200 dpi baskı kalitesi sunan üstün özellikler bulunuyor.

GELİŞMİŞ ÇÖZÜMLER

OKI'nin açık platformu sXP ve entegre SENDYS Explorer yazılımı ise, OKI'nin akıllı MFP'lerini sağlık, perakende ve profesyonel baskı pazarı gibi birçok endüstride dijital iş akışlarını hayata geçirmek için ideal hale getiriyor. Küçük boyutlu MFP'ler, örneğin klinik ortamlarda belgelerin oluşturulduğu noktalarda veya mağazalardaki satış noktalarında her türlü belgeyi hızlı ve kolay bir şekilde taramayı sağlıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler