FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

OKI’nin beyaz tonerli yazıcıları ile kişiye özel yeni yıl hediyeleri

OKI'nin devrim niteliğindeki beyaz tonerli LED yazıcılarını kullanan profesyoneller yaratıcı, kişiye özel baskıda eşsiz ve hesaplı sonuçlar elde ediyor.

OKI’nin beyaz  tonerli yazıcıları ile kişiye özel yeni yıl hediyeleri

OKI piyasaya sunduğu sektörde bir ilk olan toner bazlı çözümleriyle sadece beyaz kağıda baskı bağımlılığına son veriyor. Her türlü yüzeye beyaz baskı yapılmasını sağlayan yazıcılar transfer medyalarla çok farklı yüzeylerde kullanılabiliyor. Renkli yüzeylere doğrudan beyaz veya transfer medyalar aracılığıyla baskı yapan çok ekonomik ve etkili sonuçlar yaratan çözüm ile farklı yüzeylere baskı yaparken izlenen, karışık, uzmanlık isteyen baskı süreci kısalıyor.

Beyaz tonerli C711WT, C920WT , ES7411WT, ES9420WT yazıcılar çeşitli sektörlerde, tişört tasarımından satış noktaları uygulamalarına kadar birçok alanda yenilikçi çözümler sunuyor. Yeni nesil yazıcılar ile kişiye veya kuruma özel beyaz renkte baskı almak artık çok daha pratik ve uygun maliyetli oluyor.

CMYW tonere sahip yazıcılarla medyalara direkt olarak, tekstil ve çeşitli sert zeminlere ise OKI yazıcıları ile uyumlu transfer medyalar aracılığıyla kişiye özel baskılar gerçekleştirilebiliyor.

OKI yazıcı kullanan baskı merkezlerini tercih eden kurumlar ve son kullanıcılar çok çeşitlii yüzeylerde kişiselleştirilmiş baskı sonuçları elde ediyorlar. Tişört, kupa, kristal, zarf ,davetiye, taş, metal, ahşap ve daha birçok yüzeye beyaz tonerle mükemmel kalitede baskı yapılabiliyor.

Öncü OKI LED teknolojisi kullanılarak geliştirilen “A4 C711WT” ve “A3 C920WT “yazıcılar üstün özellikleri ve uygun toplam satın alma maliyetleri ile dijital baskı merkezleri, hediyelik eşya dükkanları (Gift Shop), , promosyon firmaları ve işini gerçeğe dönüştürmek isteyen tasarımcılar için çok mükemmel çözümler sunuyor.

GÖZ ALICI TREND BASKILAR

Baskıda farklılık yaratmak, varak veya gümüş görünümünde baskı yapmak isteyenler de yine OKI yazıcılar ile uyumlu özel transfer medyalardan yararlanabiliyor. Bu transfer medyalar özel yapıları ile geçmişte mümkün olmayan nitelikte parlak, hafif, esnek, suya dayanıklı ve göz alıcı bir baskı yapılmasını sağlıyor. Yüksek OKI teknolojisi ve özel yazılımlar ise yapılan baskının kalitesini arttırıyor, işlem süresini kısaltıyor.

HIZLI HESAPLI LED TEKNOLOJİSİ

OKI C711WT ve C920WT ile mürekkep püskürtme tabanlı ya da serigrafi baskı teknolojileri kullanılarak birkaç aşamada gerçekleştirilen ve özel uzmanlık isteyen baskı işlemleri çok daha hızlı ve hesaplı olarak yapılıyor.

Renkli, varaklı, flok desenli tişörtler, satış noktası materyalleri, renkli broşürler, kırtasiye ürünleri, davetiyeler, menüler, el ilanları, şeffaf film üzerine grafikler, yaratıcı ambalaj malzemeleri ve daha fazlasını en kolay şekilde, uygun maliyetle elde etmek isteyenler ve bu işlemleri ofis içine almak isteyen firmalarda,OKI beyaz tonerli yazıcıların avantajlarından yararlanabiliyor.
CMYW toner kullanan bu yazıcılar dijital LED teknolojisine sahip bulunuyor ve OKI ile uyumlu yazılımlarla baskı kalitesi en üst düzeye çıkıyor.

OKI beyaz tonerli yazıcılarına ilişkin daha ilgili detaylı bilgi , http://www.oki.com.tr/printers/colour-printers/white-toner-printers/index.aspx adresinden alınabilir.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler