FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Özser Group Sigorta'dan kadınlar için indirim

Özser Group Sigorta 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü, 444 89 09’u arayan bütün kadınlara konut,sağlık ve ferdi kaza poliçelerinde yüzde 10 indirim fırsatı sunarak kutluyor.

Özser Group Sigorta'dan kadınlar için indirim

Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H.Necmi Üze, “Kadınlarımızın kendilerini güvende hissedebilmesi ülkemiz açısından hayati bir konu. Biz de Özser Group Sigorta olarak bu değerli amaca hizmet edebilecek her adımı atmakta kararlıyız. Bu kapsamda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında 1-8 Mart 2015 tarihlerinde geçerli olmak üzere, 444 89 09 numaralı hattı arayan bütün kadınlarımıza konut,sağlık ve ferdi kaza sigortalarında yüzde 10 indirim uygulayacağız. Böylece kadınlarımızın kendini birçok açıdan daha güvende hissedebilmesi için herkes gibi biz de elimizden geleni yapma noktasında önemli bir adım atmış olacağız” dedi. Kadına yönelik şiddeti kınadığını belirten Özser Group Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı H.Necmi Üze, her vatandaşımızı şiddete karşı tek yürek olmaya ve üzerine düşenleri yapmaya davet etti.

Hayatın her alanında oluşabilecek olumsuzlukları a’dan z’ye öngörerek, gerekli her konuda güvence sağlayan akılcı sigorta hizmetlerini, satış öncesi ve sonrası süreçleri kapsayan yüksek müşteri memnuniyeti ile birleştiren Özser Group Sigorta, kadınlara özel kampanya ve fırsatları, ilerleyen zamanlarda daha kapsamlı hale getirerek devam etmeyi planlıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler